...

Geld lenen zonder BKR?

by | Jun 20, 2019

Wil je geld lenen zonder BKR toetsing of ben je op zoek naar waardevolle informatie over deze leenvorm? Je bent precies op de goede plek. We hebben op deze plek namelijk alle belangrijke punten voor je beschreven. Tevens kun je de keuze maken om alle verstrekkers te vergelijken op de voorwaarden en rente.

Lenen zonder papierwerk
 • Zonder BKR check
 • Geen papierwerk
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Mini-leningen tot €1.500,-
 • Geen loonstrook benodigd

★★★★: 8,7/10

Vind de beste lening zonder BKR

Verschillende kredietverstrekkers vergelijken op basis van rentes, kenmerken en beoordelingen.

Geld lenen zonder BKR

“Saldodipje is de enige aanbieder van mini leningen in Nederland. Het bedrijf heeft al meer dan 2 miljoen klanten mogen voorzien van krediet.”

– Rebecca Nunez | Product expert

1

Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★

8,7 / 10

Max. bedrag

€100 tot €500

Looptijd & JKP %

30 dagen

Gem. 6,17%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

2
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

8,3 / 10

Max. bedrag

€500 tot €1.000

Looptijd & JKP %

45 dagen

Gem. 9,67%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

3
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

8 / 10

Max. bedrag

€1.100 tot €1.500

Looptijd & JKP %

62 dagen

Gem. 7,11%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

Waarom geld lenen zonder BKR?

Geld lenen zonder BKR is mogelijk voor verschillende leendoelen. Een belangrijk kenmerk is de snelheid waarmee je het geld ontvangt. Het kan ideaal uitkomen voor een onvoorziene uitgave zoals een kapotte wasmachine of koelkast.

Met een maximale looptijd van 62 dagen & een aanvraag zonder gedoe & gratis aanvraag overwegen steeds meer huishoudens dit type krediet. Bekijk de info hiernaast om meer te weten te komen over de aanvraag.

Gewenste bedrag en looptijd

Op de website van de kredietverstrekker zal je allereerst het gewenste leenbedrag en looptijd moeten kiezen. Vrijwel iedere partij beschikt over een bereken tool of kostenoverzicht om de totale kosten inzichtelijk te maken.

Kies hier je gewenste bedrag en looptijd

Upload je ID-document

Na het kiezen van je leenbedrag en gewenste looptijd kun je de aanvraag officieel starten. Een offerte aanvraag kost geen geld en is vrijblijvend. De kredietverstrekker zal je identiteit willen verifiëren met de in te vullen gegevens, hiervoor moet je een geldig ID-document uploaden.

Het uploaden van deze gegevens gebeurt altijd in een veilige omgeving op de website van de kredietverstrekker. Je ID uploaden doe je hier.

Vul je gegevens in

Na het uploaden van een geldig ID-document is het tijd voor de persoonlijke gegevens. Deze gegevens laat je in een veilige omgeving achter bij de kredietverstrekker.

Klik hier.om je aanvraag gegevens in te vullen

Bankrekening verfiëren

De laatste stap in de aanvraag is het verifiëren van je bankrekening. Dit gaat volledig online en is mogelijk met iedere bank in Nederland. De kredietverstrekker wil ook hiermee verifiëren dat ze met de juiste persoon te maken hebben, daarnaast willen ze weten waar het leenbedrag gestort moet worden.

Krediet groep nederland
Lenen zonder papierwerk
 • Zonder BKR check
 • Geen papierwerk
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Mini-leningen tot €1.500,-
 • Geen loonstrook benodigd

★★★★: 8,7/10

geld lenen zonder bkr

Waarom geld lenen zonder BKR?

Het kan iedereen overkomen, onverwachte uitgaven. Ze komen eigenlijk nooit goed uit maar moeten meestal wel direct worden betaald. Er zijn tal van situaties te bedenken waar een kleine lening zonder BKR uitermate geschikt uitkomt. Als je bijvoorbeeld een persoonlijke lening wil afsluiten, en je hebt negatieve BKR registraties, dan is de kans groot dat je lening wordt afgewezen.

Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat je op de weg bent en panne krijgt met de auto. Je hebt een belangrijke afspraak en moet noodgedwongen overnachten. Je hebt eindelijk een vrije kamer gevonden maar komt erachter dat kosten erg hoog liggen.

Lenen geschikt voor onvoorziene uitgaven

In dit geval kan het particulier geld lenen zonder BKR toetsing goed uitkomen. Wil je een lening zonder BKR dan raden we het je aan om dit alleen te doen voor kleine onvoorziene uitgaven. De minilening is hier namelijk prima voor geschikt door zijn korte looptijd, het mogelijk maken van kleine bedragen lenen, en omdat je hem terug moet betalen in een relatief korte tijd.

Op tijd terugbetalen is belangrijk bij deze leningen

Het is namelijk belangrijk dat je de lening zonder BKR zo snel mogelijk kunt terugbetalen. Als je geld gaat lenen zonder dat er een BKR toetsing gedaan wordt beschik je namelijk over een krediet met een korte looptijd, is er sprake van een extra boete als je een openstaande schuld niet terugbetaalt en betaal je een relatief hoge rente in vergelijking met andere leningen.

Lenen met negatieve BKR toetsing mogelijk?

Wil je geld lenen met negatieve codering? Je zult moeten uitwijken naar een private kredietverstrekker waar je de keuze kunt maken voor particulier geld lenen zonder BKR toetsing. Er bestaan een aantal verstrekkers welke al over jarenlange ervaring beschikken wanneer het aankomt op een lening zonder BKR toetsing.

Je zult je wellicht afvragen waarom er kredietverstrekkers bestaan welke dit risico willen lopen. Je sluit toch geen lening zonder BKR toetsing af aan een persoon welke negatief staat bij het BKR? Dit is toch niet voor niks?

Alle kredietverstrekkers in Nederland zijn verplicht om te checken of je een negatieve registraties op je naam hebt staan, voordat zij aan jou leningen mogen verstrekken. Er zijn echter andere kredietverstrekkers die hier niet toe verplicht is, dit zijn de kredietverstrekkers van mini leningen.

Leningen verstrekken met registratie is vrij normaal

Dit heeft te maken met het feit dat een BKR codering niet direct betekent dat iemand niet kredietwaardig is. De verstrekkers spelen hier graag op in waardoor je kunt kiezen voor lening aanvragen zonder BKR toetsing.

Wil je geld lenen met BKR dan is dit mogelijk. Houd echter wel rekening met het feit dat ze verstrekkers niet gek zijn. Ondanks het niet uitvoeren van een BKR toetsing wordt er wel zeker een risicoprofiel opgesteld. Is het risico te groot dan is er een kans dat kredietverstrekkers alsnog geen lening verstrekken.

Ben je wel in de mogelijkheid om te lenen met BKR dan raden we het je aan om te kijken naar andere leenvormen zoals de persoonlijke lening of doorlopend krediet. Je bent hiermee goedkoper uit en beschikt over vele malen betere voorwaarden. Ook kun je een grotere maximale lening afsluiten en heb je meer invloed op de manier waarop je wilt lenen.

Hoe werkt geld lenen met negatieve BKR registratie?

Wil je een lening aanvragen zonder BKR toetsing dan zal je een aantal zaken moeten regelen. We hebben hieronder precies uitgelegd hoe je bij de meeste geld lenen zonder BKR check verstrekkers je lening aan kunt vragen.

 1. Maak een keuze uit het totale geleende bedrag en de termijnen waarin je de lening zonder BKR wilt ontvangen.
 2. Je zult jezelf online moeten identificeren middels een ID, rijbewijs of paspoort. Zorg dat je deze in een digitaal bestand hebt, je moet het namelijk uploaden.
 3. Vul al je persoonlijke gegevens in op het aanvraagformulier dat aangeleverd wordt door de aanbieder.
 4. Voer de rekening verificatie uit en kies of je een persoonlijke garantsteller wilt, of een externe garantsteller.
 5. Bevestig de aanvraag voor het particulier geld lenen zonder BKR toetsing.

Voordat je de keuze maakt voor particulier geld lenen zonder BKR toetsing is het slim om je wensen in kaart te brengen. Met name je leendoel is erg belangrijk. Je zult dit leendoel in de meeste gevallen moeten doorgeven aan de verstrekker van leningen.

Heb je je leendoel in kaart gebracht en wil je de lening aanvragen zonder BKR toetsing gaan afsluiten dan kun je het bevestigen. Na 24 uur ontvang je van je kredietverstrekker bericht of je bent geaccepteerd. Daarna kun je de offerte accepteren en ontvang je de lening op je rekening.

Wat is een BKR registratie?

De meeste mensen die met geld lenen zonder BKR toetsing hebben te maken met een zogenaamde negatieve BKR codering. Maar wat houdt dit dan nu precies in? We zullen je allereerst de basis uitleggen.

Iedere financiële verplichting in de vorm van een lening met een bank of financiële instelling wordt geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie. Alle registratie worden vastgelegd in het Centraal Krediet Informatiesysteem.

Dit is verplicht volgens wet, en alle kredietverstrekkers staan onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten zodat deze regels worden nageleefd. Je telefoonabonnement wordt bijvoorbeeld ook automatisch bij het BKR geregistreerd.

Geld lenen zonder BKR levert bij de meeste kredietverstrekkers geen succes op en een negatieve registratie wordt dan ook vaak vervelend ervaren. Het betekent namelijk niet dat iemand met een negatieve notering niet kredietwaardig is om deze financiële verplichting aan te gaan.

Ook wanbetalingen en achterstanden staan geregistreerd in het Centraal Krediet Informatiesysteem. Voortaan krijg je ook te maken met een dergelijke registratie bij het aangaan van mobiel abonnement. Wij raden je aan om je in te te lezen over telefoon abonnement BKR.

Wanneer wordt ik geregistreerd in het CKI?

De mensen welke geld lenen zonder BKR toetsing staat geregistreerd met een negatieve codering. Wellicht vraag je jezelf af wanneer je dan precies wordt geregistreerd in het CKI?

Sluit je een lening of krediet af boven de € 250,- dan zal er een registratie plaatsvinden. De verstrekker van dit krediet of lening moet dit namelijk verplicht aangeven.

Dit hoeft niet meteen te betekenen dat je over een slechte codering beschikt. Het geleende bedrag wordt alleen geregistreerd.

Kredietverstrekkers kunnen daardoor je krediethistorie bekijken en inschatten of je positief betaalgedrag, of negatief betaalgedrag hebt laten zien bij andere leningen. Als je dus een positieve registratie hebt staan, kan een BKR check positief voor je uitpakken.

Waar wordt op gelet door Bureau Krediet Registratie?

Bij elke aanvraag van een nieuwe lening met BKR wordt er een BKR toetsing gedaan. De kredietverstrekker gaat een kijkje nemen in het CKI en legt aan de hand van deze gegevens een risicoprofiel aan.

Vanuit hier wordt er bepaald of de verstrekker het risico kan dragen. Dit is niet het geval wanneer je kiest voor geld lenen zonder BKR toetsing. Ook je betalingshistorie wordt nagekeken. Betaal je altijd netjes op tijd of ben je een regelmatige wanbetaler?

Naast de hierboven genoemde punten wordt er ook gekeken naar je persoonlijke situatie. Ook dit is een bepalende factor in de beslissing voor het verstrekken van de lening met BKR. Er kan bijvoorbeeld worden gekeken naar het huidige inkomen. Heb je een partner? Dan wordt ook deze meegenomen tijdens de toetsing als je simpel geld gaat lenen.

Huidige situatie en je financiële verplichtingen

In Nederland verplicht de wetgeving alle aanbieders om een check te doen naar je financiële verleden, dit om te kunnen beoordelen of het geleende geld ook echt kunt terugbetalen. Daarnaast kijken kredietverstrekkers ook of je een vast inkomen hebt en wordt je huidige financiële situatie bekeken.

Als je financiële verleden geen problemen heeft opgeleverd, en je geen achterstallige betalingen hebt openstaan is er meestal weinig aan de hand. Als je financiële situatie echter negatief wordt beoordeeld kan het zijn dat je niet kunt lenen.

Dit komt vaak voor bij het aanvragen van een persoonlijke lening, als je niet door de BKR check heen komt moet je dus kiezen voor een andere lening. Soms kun je er ook voor kiezen om een externe garantsteller aan te wijzen die garant staat als je toch wilt lenen.

Verschillende BKR coderingen

Binnen het CKI worden zaken aangeduid met vijf verschillende coderingen. Namelijk de A1, A2, A3, A4 of H codering. Over welke codering je beschikt speelt ook een grote rol in het geld lenen met BKR. Hieronder zullen we je precies vertellen wat de betekenissen zijn van deze coderingen. Lees jezelf in wanneer je kiest voor geld lenen met BKR codering

A1 codering

Sta je ingeschreven in het register met een A1 codering dan is het niet zo ernstig. Het is de minst erge codering en betekent dat je een betalingsachterstand hebt. Echter heb je hier al wel een betalingsregeling voor getroffen met de geldeiser. In dit geval hoef je vaak nog niet te kiezen voor een lening zonder BKR toetsing.

A2 codering

De A2 codering verschilt niet veel met de A1 codering. Je hebt in dit geval een betalingsachterstand. Je beschikt nog niet over een betalingsregeling en het geleende bedrag is nog opeisbaar door de geldeiser.

Geld lenen met BKR codering A2 wordt bij een reguliere verstrekker al iets moeilijker. Vooral wanneer dit herhaaldelijk is voorgekomen. Je kunt het natuurlijk altijd proberen. Doorgaans is een doorlopend krediet afsluiten of een persoonlijke lening krijgen lastig met deze codering.

A3 codering

Beschik je over een A3 codering dan gaat het in de meeste gevallen over een afboeking of kwijtschelding op grote bedragen is gedaan. Het is mogelijk dat een groot deel van het uitstaande saldo al is afbetaald, maar er is op het krediet een afboeking of kwijtschelding gedaan door de kredietverstrekker. Daardoor is een persoonlijke lening of doorlopend krediet aanvragen vaak onmogelijk.

A4 codering

Met een A4 codering is de kans groot dat je op zoek moet naar een kleine lening zonder BKR toetsing. De geldeiser kan je namelijk niet bereiken om een eventuele regeling te treffen. Kredietverstrekkers zullen je in dit geval zeker niet vertrouwen waardoor je kan kiezen voor geld lenen met BKR registratie of het laten verwijderen van de registratie. Dit moet wel mogelijk zijn en kun je uit laten voeren door verschillende bedrijven.

H codering

Met een H codering is er helemaal niets aan de hand. Je beschikt niet over betalingsachterstanden en hebt geen openstaande schulden. Hierdoor kun je gewoon geld lenen met BKR registratie toetsing.

Maak dan ook de keuze voor een andere leenvorm zoals een doorlopend krediet of persoonlijke lening. Dit is namelijk vele malen goedkoper dan geld lenen zonder BKR toetsing.

Snel geld lenen zonder BKR toetsing

Geld lenen zonder BKR toetsing binnen 10 minuten, is het mogelijk? Een vraag die we vaak moeten beantwoorden. In de meeste gevallen zit er spoed achter en hier helpt de negatieve notering niet bij mee. Iedereen heeft te maken met onvoorziene omstandigheden waardoor je hals over kop wil beginnen met spoed geld lenen zonder BKR toetsing.

Bij welke aanbieder kan ik terecht met een negatieve BKR registratie?

Er is momenteel een aanbieder waaruit je kunt kiezen voor direct geld lenen zonder BKR toetsing, gelukkig is dit wel de grootste partij in Nederland. Dit is kredietverstrekker Saldodipje. Snel geld lenen met BKR is niet moeilijk en heb je binnen enkele minuten geregeld.

Vaak gaat geld lenen zonder BKR toetsing met een klein bedrag gepaard. Dit bedrag geef je door aan de verstrekker. Vervolgens kun je kiezen voor een terugbetalingstermijn welke het best bij jouw wensen past.

Heb je gekozen voor per direct geld lenen zonder BKR toetsing dan zal je binnen 24 uur het geleende bedrag op je rekening zien verschijnen. Wees verstandig als je geld leent en kies altijd voor veilig lenen door een aanbieder te kiezen die door het AFM wordt gereguleerd.

Lenen zonder BKR toetsing binnen 10 minuten

Veel mensen willen met spoed geld lenen zonder BKR toetsing maar is dit wel mogelijk? Snel geld lenen binnen 10 minuten zonder BKR is wel degelijk mogelijk. Bij de verstrekker Saldodipje kun je binnen 7 minuten een lening aanvragen. Dit is zelfs nog sneller dan geld lenen zonder BKR toetsing binnen 10 minuten.

Bij andere aanbieders kan het zijn dat je 7 dagen moet wachten voordat alle administratieve zaken zijn voltooid. Kies je voor geld lenen met BKR spoed dan ben je bij Saldodipje op de goede plek.

Binnen 24 uur lenen via Saldodipje

Je krijgt namelijk direct te weten of uw aanvraag succesvol in behandeling is genomen. Is alles goedgekeurd dan kun je het leenbedrag binnen 24 uur op je rekening verwachten. Snel geld lenen zonder BKR en papierwerk is dus zeker mogelijk.

Snel geld lenen binnen 10 minuten zonder BKR neemt wel risico’s met zich mee. Wanneer je hals over kop begint aan deze leenvorm kan het zijn dat je hier niet goed over hebt nagedacht. Zorg ten allen tijde dat je verantwoord leent. Geld lenen zonder BKR toetsing binnen 10 minuten is namelijk geen voorwaarde welke je gesteld wordt.

Beschikbare alternatieven

Geld lenen met negatieve BKR registratie is vaak niet mogelijk. Deze mensen zullen al snel moeten uitwijken naar particulier geld lenen zonder toetsing. Echter bestaat er nog een alternatief voor de mensen die over een lening met BKR willen beschikken.

Je kunt er namelijk voor kiezen om iets aan de oorzaak van het probleem te doen. Zo is het mogelijk om je negatieve beoordeling in het register te verwijderen. Vanaf dat moment kun je een lening afsluiten zonder BKR moeilijkheden. Er bestaan bedrijven welke je helpen bij de BKR registratie verwijderen.

Niet iedereen krijgt een positief signaal terug

Houd echter wel rekening met het feit dat niet iedere persoon met een negatieve BKR registratie geholpen kan worden. Wel bestaan er al tal van succesverhalen en de grootste groep wordt dan ook goed geholpen. Het dient dan ook als een goede alternatief voor geld lenen met BKR.

Daarnaast is het bij de keuze voor dit alternatief wel goed om te weten dat de betreffende negatieve BKR registratie tot op de bodem uitgezocht gaat worden. Dit is namelijk vereist voor een adequate inschatting van de kansen om de negatieve registratie te verwijderen.

De meeste mensen welke nu op zoek zijn naar afsluiten lening zonder BKR zullen dit alternatief zeker mee moeten nemen in hun besluit. Een lening aanvragen met BKR toetsing is namelijk goedkoper dan geld lenen zonder BKR toetsing.

Dit zal je ook wel terugzien in de rentetarieven. Vrijwel iedere consument welke de benodigde gegevens kan aanleveren kan profiteren van een analyse. Aan de hand van deze analyse wordt gekeken of er een eventuele verwijdering of wijziging in de registratie kan plaatsvinden.

Verstandig om dit soort leningen af te sluiten?

Of geld lenen met negatieve BKR een verstandige keuze is of niet hangt voornamelijk af van je eigen persoonlijke situatie en het type codering dat je beschikt. Het is van groot belang dat je voorzichtig bent wanneer je over een negatieve BKR codering beschikt. In de meeste gevallen krijg je deze namelijk niet voor niets.

Hier komt dan al snel geld lenen zonder BKR toetsing om de hoek kijken. Echter kan het bijvoorbeeld wel zijn dat je met spoed bijvoorbeeld een laptop nodig hebt voor werk of school. Een laptop afbetalen zonder BKR kan dan goed uitkomen. Lees wel even door om te kijken of de voorwaarden van deze leenvorm goed bij je passen en of het de juiste lening is voor jouw.

Denk na over de maximale lening en maximale looptijd

Stel jezelf de vraag of het in jouw situatie verstandig is om te kiezen voor geld lenen met negatieve BKR. Je betaalt namelijk een hogere rente dan een reguliere lening, en de minimale looptijd is vaak kort, zo kun je doorgaans een minilening afsluiten voor 30 dagen, 62 dagen of 90 dagen.

Met een minilening kun je doorgaans een maximale lening krijgen van 100 tot 2000 euro, het maximaal leenbedrag is dus ook vrij laag ten opzichte van een persoonlijke lening.

Voordat je de keuze maakt voor lening aanvragen zonder BKR toetsing is het eerst slim om even te kijken met welke coderingen jij geregistreerd staat.

Je kunt één keer per jaar kosteloos je huidige registraties opvragen bij het Bureau Krediet Registratie. Wellicht beschik je over een mindere wegende codering waardoor geld lenen zonder BKR toetsing gewoon mogelijk is.

Rebecca Nunez

Auteur

Mijn naam is Rebecca Nunez, ik schrijf dagelijks over producten in de financiële sector. Tevens ben ik zelf actief in de aandelenmarkt. Naast de functie van auteur draag ik de verantwoordelijkheid van eindredacteur op deze website.

Laatst geüpdatet op: aug 4, 2022 @ 17:31

Alternatieve leenvormen

Bekijk alternatieve leenvormen of vergelijk op basis van rentes, kenmerken en beoordelingen.

Wellicht vind je dit ook interessant

Handige en actuele informatie tijdens je zoektocht naar de best passende kredietverstrekker.

Alternatieve leenvormen

Bekijk alternatieve leenvormen of vergelijk op basis van rentes, kenmerken en beoordelingen.