...

200 euro lenen zonder BKR: snel en zonder gedoe

door | sep 2, 2022 | Geld lenen zonder BKR, Leningen

Snel 200 euro lenen zonder BKR, zonder gedoe en zelfs ook mogelijk als je al een negatieve BKR-registratie hebt.

Onvoorziene kosten aan het einde van de maand, je telefoon die dringend aan vervanging toe is of een koelkast die het begeeft? Wanneer het maandelijkse budget op is en er binnen 24 een uur een oplossing gevonden moet worden. 200 euro lenen voor korte tijd is hiervoor uitermate geschikt, snel en zonder gedoe op je rekening. Lees snel verder over alle mogelijkheden van 200 euro lenen of vergelijk direct.

Lenen zonder papierwerk
 • Zonder BKR check
 • Geen papierwerk
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Mini-leningen tot €1.500,-
 • Geen loonstrook benodigd

★★★★: 8,7/10

200 euro lenen? Vind de beste deal!

Kredietverstrekkers vergelijken op basis van rentes, kenmerken en beoordelingen.

200 euro lening vergelijken

“Saldodipje is de enige aanbieder van mini leningen in Nederland. Het bedrijf heeft al meer dan 2 miljoen klanten mogen voorzien van krediet.”

– Rebecca Nunez | Product expert

1

Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★

8,7 / 10

Max. bedrag

€100 tot €500

Looptijd & JKP %

30 dagen

Gem. 6,17%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

2
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

8,3 / 10

Max. bedrag

€500 tot €1.000

Looptijd & JKP %

45 dagen

Gem. 9,67%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

3
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

8 / 10

Max. bedrag

€1.100 tot €1.500

Looptijd & JKP %

62 dagen

Gem. 7,11%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

Krediet groep nederland
Lenen zonder papierwerk
 • Zonder BKR check
 • Geen papierwerk
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Mini-leningen tot €1.500,-
 • Geen loonstrook benodigd

★★★★: 8,7/10

200 euro lenen

Een 200 euro minilening aanvragen

200 euro lenen wint aan populariteit in Nederland. Veel huishoudens ervaren aan het einde van de maand een benauwend gevoel. De bankrekening is minder goed gevuld, kosten moeten nog betaald worden & de kans op onvoorziene kosten liggen op de loer. Waar vroeger moest worden uitgeweken naar de tijdrovende persoonlijke lening voor 200 euro kun je nu gemakkelijk online een minilening aanvragen.

Snel 200 euro lenen zonder BKR is een goede oplossing voor een aanvulling op je uitgaven, waarbij je binnen 45 of 30 dagen het geleende bedrag inclusief de rente terug betaald.

Het is een ideale overbrugging wanneer je een vooruitzicht hebt op een volgend salaris. Het voornaamste minpunt van de minilening zijn de rentetarieven, deze liggen hoger in vergelijking met de persoonlijke leningen.

Je kunt 200 euro lenen zonder gedoe tegen een rentetarief van maar €0,99 cent. Na 30 dagen dien je €200,99 cent over te maken naar de kredietverstrekker.

Leenbedrag€200,-
Looptijd30 dagen
Rente kosten€0,99 cent
Jaarlijks Kosten Percentage9,38%
KredietverlenerSaldodipje
BKR toetsingNee
Gestort in24 uur
Totaal terugbetalen€200,99
Aanvragen

Waar kan ik 200 euro lenen zonder gedoe?

Je kunt momenteel bij één kredietverstrekker in Nederland 200 euro lenen zonder BKR toetsing en gedoe, dit is de aanbieder Saldodipje.

De aanvraag is zo geregeld, maar desalniettemin is het belangrijk dat je weet waar je precies aan toe bent. Hieronder leggen we in overzichtelijke stappen uit hoe het aanvragen in zijn werk gaat:

 1. Selecteer de gewenste looptijd en leenbedrag;
 2. Upload je ID-document in de gegarandeerd veilige omgeving;
 3. Vul je persoonsgegevens in;
 4. Verifieer je bankrekening (om de plek van storten te verifiëren);

Je aanvraag wordt na deze stappen succesvol via een beveiligde verbinding naar Saldodipje verstuurd en het bedrag staat binnen 24 uur op je rekening. Klik hier om te worden doorgestuurd naar de beveiligde aanvraag pagina van Saldodipje.

KredietverlenerStortingLooptijdBedragAanvragen
Binnen 24 uur30 dagen€100,- tot €500,-
Binnen 24 uur45 dagen€600,- tot €1.000,-
Binnen 24 uur62 dagen€1.100 tot €1.500,-
Binnen 24 uur4 maanden€1.600 tot €2.500,-

Terugbetaling

Direct 200 euro lenen zonder BKR is prima mogelijk maar zorg er voor dat je geleende 200 euro binnen de overeengekomen looptijd weer volledig, inclusief rente, kunt terug betalen. Voor dit bedrag is de looptijd doorgaans maximaal 30 dagen.

Het geleende bedrag plus rente kun je niet in termijnen terugbetalen en dient in volledigheid voor de einddatum op de rekening van de kredietverstrekker te zijn overgemaakt. Je maakt het bedrag dus in één keer over zodra er weer genoeg geld op je rekening staat.

Afhankelijk van het te lenen bedrag kun je bij Saldodipje kiezen voor de volgende looptijden:

 • 30 dagen (1 maand)
 • 45 dagen (1,5 maand)
 • 61 dagen (2 maanden)
 • 122 dagen (4 maanden)

Wat kost 200 euro lenen?

200 euro lenen kost €0,99 cent aan rente. Hierbij is gekozen voor een looptijd van 30 dagen en zijn de Persoonlijke Garantstellingsdocumenten binnen 5 dagen na uitbetaling aangeleverd bij Saldodipje.

Tijdens snel 200 euro lenen zonder BKR toetsing verwacht je geen papierwerk, echter moeten er wel Persoonlijke Garantstellingsdocumenten verstuurd worden. Maak je niet druk, dit zijn geen gegevens die refereren naar bijvoorbeeld bestaande BKR coderingen. Doe je dit niet? Dan zullen hier extra kosten aan verbonden.

Je word middels een factuur na het einde van de looptijd op de hoogte gebracht van de €0,99 cent rente kosten. Op deze factuur vind je een overzichtelijke kostenspecificatie van de 200 euro lening. Profiteer nog tijdelijk van de 10% maximale rente regeling vanuit de overheid omwille Corona.

Leen je €200,- en kies je voor een looptijd van 30 dagen betaal je €0,99 cent aan rentekosten. Dit betekent dat je een kleine €0,03 cent per dag betaald over het geleende bedrag, de rente voor dit bedrag ligt gemiddeld op 6,17%. Aan de einde van de looptijd dien je €200,99 terug te betalen aan de kredietverstrekker.

Leenbedrag€200,-
Looptijd30 dagen
Rente kosten€0,99 cent
Jaarlijks Kosten Percentage9,38%
KredietverlenerSaldodipje
BKR toetsingNee
Gestort in24 uur
Totaal terugbetalen€200,99
Aanvragen

Een minilening is niet duur, zorg dat dit zo blijft. Je kunt de kosten laag houden door de afgesproken regeling na te komen. Met name het te laat terug betalen zorgt voor hoge rentekosten.

Nieuwe of bestaande klant?

 • Bij de keuze voor 200 euro lenen met spoed wordt er in de meeste gevallen een looptijd van maximaal 30 dagen gehanteerd.
 • Voor €200,- kan de maximale looptijd oplopen naar 62 dagen. Dit is afhankelijk van de historie die je hebt met Saldodipje.

Heb je een positieve relatie met de kredietverstrekker? Dan zijn ze vaak coulanter met betrekking tot de looptijd. Echter is €200 een relatief laag leenbedrag en is een looptijd van 62 dagen niet nodig. Doorgaans kiest Saldodipje voor een maximale looptijd van 30 dagen bij de keuze voor 200 euro lenen.

Lees ook: wat kost het om een BKR registratie te verwijderen?

Maximaal leenbedrag voor nieuwe klanten

Ga je 200 euro lenen, dan kunnen we bijna met alle zekerheid zeggen dat dit mogelijk is. Wil je meer lenen? Houd dan rekening met een maximaal leenbedrag. Dit maximum bedrag wordt gebruikt om risico te beperken aan beide kanten. De lener heeft meer veiligheid en de kredietverstrekker loopt een stuk minder risico op wanbetaling na de looptijd.

Nieuwe klanten kunnen doorgaans bij hen eerste aanvraag maximaal tussen de 600 & 800 euro lenen.

Ben je al langer klant en heb je laten zien dat je netjes op tijd kunt terugbetalen, dan kun je vaak al snel het gehele maximale bedrag van 1500 euro lenen.

Snel 200 euro lenen eenvoudig en zo geregeld?

Kredietverstrekker Saldodipje staat voor gemak en snelheid, je hebt namelijk geen last van langdurige BKR checks tijdens de aanvraag. wij weten zeker dat Saldodipje je met een geschikt bedrag uit de brand kan helpen. Ideaal als je wasmachine stuk gaat of je snel wat extra geld nodig hebt als voorschot op je maandelijkse salaris.

Bij deze leenvorm ontvang je het geld binnen 24 uur op je rekening. Momenteel is er één aanbieder actief met spoedleningen, dit is Saldodipje

 Mini leningPersoonlijke lening
Minimaal leenbedrag€100,-€2.000,-
Maximaal leenbedrag€2.500,-€50.000,-
Minimale looptijd30 dagen3 jaar
Maximale looptijd4 maanden10 jaar
Verwerkingstijd24 uur7 – 60 dagen
Aanvraagprocedure3 minuten1 tot 2 uur
BKR toetsingNeeJa
Gratis offerte

Waarom 200 euro lenen zonder BKR?

200 euro lenen zonder BKR met spoed kan in een aantal gevallen uitmuntend uitkomen. Denk er maar eens aan, je staat in de winkel of wil contant geld opnemen, het piepje of zoemer van de betaalautomaat gaat af, direct stijgt het stressgehalte.

Het saldo is niet toereikend. Op dit moment is het de ideale oplossing waarmee je een hoop gedoe en veel pech kunt voorkomen. Een financiering met korte looptijd is geschikt om in te zetten als een tijdelijke overbrugging voor een financiële dip of voor bepaalde uitgaven die je nu net niet verwacht had.

Als alternatief kun je uitwijken naar het verwijderen van een BKR codering, je kunt namelijk een bezwaar indienen. Afhankelijk van het type registratie is het verwijderen van de BKR registratie via de rechter soms een bittere noodzaak, dit is een dure aangelegenheid.

Waarom geen persoonlijke lening?

Lenen zonder BKR is uitgesloten met de persoonlijke lening, je zit vast aan een lange looptijd en BKR toetsing. Daarbij heb je maar 200 euro extra nodig bovenop je salaris om stressvrij rond te komen. Ook de aanvraag neemt veel tijd in beslag, je kunt beter kiezen voor 200 euro lenen in 5 minuten met de zekerheid van een storting binnen 24 uur.

Verlaging maximale rente van 14 naar 10 procent

Minister Hoekstra van Financiën heeft sinds 10 augustus 2020 de maximale rente vastgesteld op 10% (voorheen 14%). Dit geldt voor kopen op afbetaling, roodstaan, doorlopend krediet, persoonlijke- en geld lenen zonder BKR.

De minister heeft met het advies van het Nibud de maximale rente op krediet verlaagd van 14 naar 10 procent. Tot op heden is deze maatregel nog steeds van kracht.

 • NIEUWE UPDATE: de nieuwe maximale rente van 10% per jaar geldt voor nieuwe kredieten die zijn afgesloten na 10 augustus 2020. Tot op heden is de maximale rente van 10% nog steeds actief.

Vanwege deze wetgeving mag de maximale rente voor 200 euro leningen niet meer dan 10% zijn. Zodoende verandert Saldodipje de rente om aan deze wet- en regelgeving te voldoen. De rente op kredieten van Saldodipje veranderen naar minimaal 8,86% en maximaal 9,86%. Bekijk de vergelijker voor de actuele situatie.

Ander bedrag lenen?

In dit artikel hebben we ons gefocust op 200 euro lenen, maar natuurlijk is het ook mogelijk om hogere bedragen te lenen. Hieronder alle bedragen die je kunt lenen:

Op deze pagina’s gaan we per bedrag dieper in op bijvoorbeeld de kosten, mogelijke looptijden en nog veel meer!

200 euro lenen en een overzicht van het aanbod bekijken? Neem een kijkje in de de vergelijker met actuele data. Wacht niet te lang en profiteer van de tijdelijke maximale rentes die zijn vastgezet door de overheid. Je kunt al 200 euro lenen tegen €0,99 cent rentekosten.

 

Meest gestelde vragen

Kan ik eerder aflossen?

Wil je je minilening in de vorm van 200 euro eerder aflossen dan is dit ten allen tijde mogelijk. Dit is boetevrij, houd wel rekening met het feit dat het geleende bedrag inclusief rente in één keer afgelost dient te worden. Het aflossen van de 200 euro lening is mogelijk via het veilige iDeal of bank overschrijving.

Kan ik zonder BKR toetsing 200 euro lenen?

Je kunt zonder BKR toetsing 200 euro lenen. Dit geldt overigens voor alle bedragen van 100 euro tot 1500 euro. Het aangevraagde leenbedrag wordt binnen 24 uur op je rekening gestort, ideaal voor spoedgevallen en momenten zoals het einde van de maand waarbij je nieuwe salaris net iets te laat gestort kan worden. De rentekosten zijn maar €0,99 cent en de minilening is online binnen een paar minuten aan te vragen, snel 200 euro lenen zonder BKR controle is een zekerheid.

Waar kan ik 200 euro lenen zonder BKR?

Wil jij graag 200 euro lenen zonder BKR toetsing? Dan is de minilening van Saldodipje ook een goede oplossing. Je kunt zonder dat er een BKR toetsing nodig is het gewenste leenbedrag op je rekening ontvangen. Houd er wel rekening mee dat je de lening inclusief rente ook binnen korte tijd moet aflossen.

Hoe werkt de aanvraag?

Stap 1: selecteer de gewenste looptijd en leenbedrag;
Stap 2: upload je ID-document in de gegarandeerd veilige omgeving;
Stap 3: vul je persoonsgegevens in;
Stap 4: verifieer je bankrekening (om de plek van storten te verifiëren).

Nadat je deze stappen hebt doorlopen op de website van de kredietverstrekker wordt de aanvraag via een beveiligde verbinding naar Saldodipje verstuurd. Het leenbedrag staat binnen 24 uur na goedkeuring op je rekening. Klik hier om te worden doorgestuurd naar de beveiligde aanvraag pagina van Saldodipje.

Rebecca Nunez

Auteur

Mijn naam is Rebecca Nunez, ik schrijf dagelijks over producten in de financiële sector. Tevens ben ik zelf actief in de aandelenmarkt. Naast de functie van auteur draag ik de verantwoordelijkheid van eindredacteur op deze website.

Laatst geüpdatet op: sep 13, 2022 @ 15:22

200 euro lening aanvragen

Wil je een 200 euro lening aanvragen en weten hoe dit werkt? We hebben hier rechts in het kort beschreven hoe dit precies in zijn werk gaat.

Leenbedrag en looptijd

Op de website van de kredietverstrekker zal je allereerst het gewenste leenbedrag en looptijd moeten kiezen. Vrijwel iedere partij beschikt over een bereken tool of kostenoverzicht om de totale kosten inzichtelijk te maken.

Kies hier je gewenste bedrag en looptijd

Upload je ID-document

Na het kiezen van je leenbedrag en gewenste looptijd kun je de aanvraag officieel starten. Een offerte aanvraag kost geen geld en is vrijblijvend. De kredietverstrekker zal je identiteit willen verifiëren met de in te vullen gegevens, hiervoor moet je een geldig ID-document uploaden.

Het uploaden van deze gegevens gebeurt altijd in een veilige omgeving op de website van de kredietverstrekker. Je ID uploaden doe je hier.

Vul je gegevens in

Na het uploaden van een geldig ID-document is het tijd voor de persoonlijke gegevens. Deze gegevens laat je in een veilige omgeving achter bij de kredietverstrekker.

Klik hier.om je aanvraag gegevens in te vullen

Bankrekening verfiëren

De laatste stap in de aanvraag is het verifiëren van je bankrekening. Dit gaat volledig online en is mogelijk met iedere bank in Nederland. De kredietverstrekker wil ook hiermee verifiëren dat ze met de juiste persoon te maken hebben, daarnaast willen ze weten waar het leenbedrag gestort moet worden.

Alternatieve leenvormen

Bekijk alternatieve leenvormen of vergelijk op basis van rentes, kenmerken en beoordelingen.

Wellicht vind je dit ook interessant

Handige en actuele informatie tijdens je zoektocht naar de best passende kredietverstrekker.