...

Wil je snel 300 euro lenen met spoed? Kom hier achter alle mogelijkheden en voordelen!

Snel 300 euro lenen, wat is daar nou het grote voordeel van? Iedereen heeft het vast wel eens meegemaakt in hun leven, je staat bij de kassa en wil een volle boodschappen kar afrekenen en plots krijg je de melding dat je te weinig saldo op je bankrekening hebt staan. Dat wil niemand overkomen natuurlijk. Update 2020: Augustus rente verlaging 14% > 10%!

Helaas komt het vaak voor dat je nog aankopen moet doen aan het einde van de maand wanneer de bankrekening vaak al wat minder vol is, dit voelt vaak benauwend. Gelukkig is het de afgelopen jaren een stuk gemakkelijker geworden dit te verhelpen, 300 euro lenen is voortaan zo geregeld!

Update: Augustus 2020 | Maximale rente voor 300 euro lenen gedaald!

De economische crisis die het COVID-19 virus veroorzaakt is natuurlijk groot en zal sommigen in deze samenleving diep raken in de portomonnee. De kans is aanwezig dat veel huishoudens in acute geldproblemen komen en zullen misschien meer krediet gaan afsluiten.

Daarom vindt de overheid het belangrijk om nu extra te letten op verantwoorde kredietverlening waarbij rekening wordt gehouden met de omstandigheden. Een verlaging van de maximale kredietvergoeding  per jaar (oftewel de rente per jaar) is daarvoor een simpele tijdelijke mogelijkheid. Meer weten? Bekijk dan alle mogelijkheden voor 300 euro lenen met lagere rente!

Verlaging rente van 14 naar 10 procent

Minister Hoekstra van Financiën verlaagt daarom binnenkort het maximale rentepercentage op kopen op afbetaling of roodstaan. De minister vroeg het Nibud om advies om deze maatregel zo effectief mogelijk in te zetten. De maximale rente op krediet daalt van 14 naar 10 procent. Het gaat voorlopig om een tijdelijke verlaging.

  1. De nieuwe maximale rente van 10% per jaar geldt voor nieuwe kredieten die afgesloten zijn na 10 augustus 2020 tot en met 28 februari 2021.
  2. Indien u op dit moment een doorlopend krediet met een rente hoger dan 10% per jaar heeft profiteert u ook van de verlaging bij alle nieuwe opnames uit uw krediet tussen 10 augustus 2020 tot en met 28 februari 2021.

Vanwege een nieuwe wet in Nederland mag de maximale rente voor 300 euro leningen niet meer dan 10% zijn.

Zodoende veranderen Ferratum en Saldodipje de rente om hier aan te voldoen. De rente op leningen veranderd naar minimaal 8,86% en maximaal 9,86%.

Meer weten? Bekijk dan direct alle mogelijkheden om 300 euro lenen met lagere rente snel te regelen.

Is snel 300 euro lenen eenvoudig en zo geregeld?

Hierboven hebben we al verteld dat 300 euro lenen tegenwoordig gemakkelijk en snel geregeld is. Door te gaan kijken naar de juiste kredietverstrekkers zoals Ferratum of Saldodipje kun je snel 300 euro lenen met spoed, zonder dat hierbij een langdurige BKR check wordt uitgevoerd.

Wil je bijvoorbeeld nog 300 euro lenen vandaag? Dan zou je eens een kijkje kunnen nemen bij een van deze kredietverstrekkers. Ideaal als je wasmachine stuk gaat of snel wat extra geld nodig hebt als voorschot op je maandelijkse salaris. Kies de looptijd en het bedrag dat je wilt lenen en je ziet in één oogopslag wat de mogelijkheden zijn.

Wil je per se 300 euro lenen met spoed dan kan het interessant zijn om een vergelijking te maken. Zo krijg je bij de meeste kredietverstrekkers het geld binnen 24 uur op je rekening. Klinkt dit als een oplossing en wil je graag meer weten over 300 euro lenen zonder BKR toetsing? Lees dan snel verder op deze pagina om er direct meer over te weten te komen!

Wanneer is 300 euro lenen mogelijk voor jou?

De meeste huishoudens hebben vandaag de dag vaak te maken met hoge vaste lasten, als hier dan vervelende onverwachte kosten bijkomen is het soms lastig om alle rekening te kunnen blijven betalen. In de meeste gevallen neemt dit stress met zich mee wat niet wenselijk is, en dat kunnen wij goed begrijpen.

Wanneer je jezelf niet zorgen hoeft te maken over jouw financiën is dit erg fijn, soms heb je maar 300 euro extra nodig bovenop je salaris om toch wat gemakkelijker rond te kunnen komen.

Het kan zomaar eens voorkomen dat je graag even snel er tussenuit wilt gaan, maar dat je helaas nog 5 dagen moet wachten totdat jouw salaris wordt gestort. In deze situatie is 300 euro lenen binnen 10 min een geweldige oplossing. Het geld staat vaak namelijk al binnen 24 uur op je betaalrekening.

Bekijk waarom je 300 euro wilt lenen

Er zijn meerdere redenen waarom het mogelijk is om snel 300 euro lenen te overwegen. Je kunt bijvoorbeeld een geweldig mooie televisie in de aanbieding hebben zien staan, maar helaas moet je nog twee dagen wachten totdat jouw salaris wordt gestort.

300 euro lenen is dan een geweldige oplossing om de televisie alsnog te kunnen kopen, let er wel op dat je altijd genoeg financiële ruimte hebt om de rente en het geleende bedrag terug te betalen.

We kunnen nog wel even doorgaan over wanneer het mogelijk is om 300 euro te lenen. Hierbij moet je denken aan het kopen van een cadeau voor de verjaardag van je kinderen, erg handig als je dus net wat te kort komt. Snel 300 euro lenen zonder BKR toetsing is in dit geval ook een mogelijkheid, bij leenbedragen van 300 euro wordt er namelijk geen BKR toetsing uitgevoerd.

Je wil snel 300 euro lenen zonder papierwerk, maar hoe lang mag je doen over de terugbetaling?

Het is natuurlijk belangrijk om te weten hoe lang je de tijd hebt om de lening terug te betalen, ga je 300 euro lenen dan is het bij de meeste kredietverstrekkers de bedoeling dat je deze in een vrij korte tijd terug betaald.

Er kan zeer zeker verschil zitten in de looptijd bij verschillende verstrekkers. Ben je bijvoorbeeld een nieuwe klant of heb je al vaker 300 euro geleend bij dezelfde kredietverstrekker. Om de mogelijkheden wat duidelijker voor je te maken hebben we hieronder beschreven hoe het precies in zijn werk gaat en wat het kost:

Kies je voor 300 euro lenen met spoed dan wordt er vaak een looptijd gehanteerd van minimaal 30 dagen, tot aan de maximale looptijd van 62 dagen. Ben er dus wel van bewust dat je de financiële middelen moet bezitten om de lening netjes binnen de looptijd terug te betalen. Hierbij moet je niet vergeten dat je de rente ook moet terugbetalen, bovenop het geleende bedrag.

Wat kost 300 euro lenen vandaag?

Wanneer je 300 euro lenen aan het overwegen bent is het erg verstandig om er eerst achter te komen wat dit eigenlijk gaat kosten. Zoals verteld krijg je bij de meeste kredietverstrekkers te maken met een looptijd van minimaal 30 dagen als je kiest voor direct 300 euro lenen. Vervolgens krijg je na de looptijd een factuur opgestuurd met daarop de rente van 13,99%. Dit betekent dat je in totaal 341,79 euro moet terugbetalen aan de kredietverstrekker.

Wel belangrijk om te weten is dat je de persoonlijke garantstellingsdocumenten binnen 14 na uitbetaling moet aanleveren bij jouw kredietverstrekker. Maar waarom is dit belangrijk? Nou, wanneer je dit niet binnen 14 dagen doet, dan kan het zo zijn dat de kredietverstrekker een boete in rekening gaat brengen. Hier zit niemand op te wachten en doe dit dus altijd binnen de aangegeven tijd.

Kun je meer dan 300 euro lenen?

In dit artikel hebben we vooral gefocust op 300 euro lenen, maar natuurlijk is het ook mogelijk om hogere bedragen te lenen. Om het wat gemakkelijker voor je te maken hebben we verschillende pagina’s aangemaakt met de verschillende leenbedragen zoals 100 euro lenen200 euro lenen400 euro lenen, 500 euro lenen, 600 euro lenen, 700 euro lenen, 800 euro lenen, 900 euro lenen, 1000 euro lenen of 1500 euro lenen.

Vaak krijg je wel te maken met een maximum leenbedrag als nieuwe klant

Ben je nog op onderzoek uit en heb je nog nooit krediet geleend? Dan kan het zo zijn dat als je 300 euro gaat lenen dat er een maximum wordt gesteld voor je als nieuwe klant. Wat het maximum precies is als nieuwe klant is per aanbieder verschillend, over het algemeen kun je als nieuwe klant maximaal tussen de 600 en 800 euro lenen.

Ben je al langer klant en heb je laten zien dat je netjes op tijd kunt terugbetalen, dan kun je vaak al snel het gehele maximale bedrag lenen. Het maximum bedrag wordt aangehouden voor nieuwe klanten om risico te beperken aan beide klanten. De lener heeft meer veiligheid en de kredietverstrekker loopt een stuk minder risico op wanbetaling na de looptijd.

Aanvragen van een mini lening van 300 euro

Misschien ben je na het lezen van dit artikel overtuigd en wil je graag 300 euro lenen, allereerst is het belangrijk dat je alles goed en duidelijk begrijpt voordat je daadwerkelijk de mini lening gaat aanvragen.

We hebben al meerdere malen verteld dat snel 300 euro lenen zo geregeld is, maar kennis hiervan is wel belangrijk. Geef aan bij de kredietverstrekker dat je graag 300 euro wilt lenen, vul alle gegevens naar waarheid in, en lever vervolgens binnen de gewenste alle belangrijke documenten aan. Ben er wel altijd van bewust als je 300 euro gaat lenen, dat geld lenen geld kost.

Waardering

★★★★★ 

8.5 / 10

Maximale lening

€ 1.500

Binnen 24 uur?

Ja

BKR Check

Nee

✓ €100 tot €1.500 euro krediet

In 2 minuten aangevraagd

✓ Ook geschikt met BKR notering

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Maximale lening

1.500

Binnen 24 uur?

Ja

BKR Check

Nee

✓ €100 tot €1.500 euro krediet

In 2 minuten aangevraagd

✓ Ook geschikt met BKR notering

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Maximale lening

€ 50.000

Binnen 24 uur?

Ja

BKR Check

Ja

✓ €1000 tot €50.000 euro krediet

In 2 minuten aangevraagd

BKR lenen kan mogelijk zijn