...

ICS card onafhankelijk vergelijken & direct besparen!

ICS card onafhankelijk vergelijken of op zoek naar waardevolle informatie over deze creditcard maatschappij? Je bent precies op de goede plek. We hebben op deze plek namelijk alle belangrijke punten voor je beschreven. Je kunt direct de keuze maken om ICS te vergelijken met alternatieve aanbieders, hiervoor druk je op de groene knop.

Wil je jezelf allereerst even inlezen? Ook geen enkel probleem. Druk op de oranje knop en kom alles te weten over de ICS creditcards. 

Actualiteit & informatie op één centrale plek

Alle creditcard aanbieders onafhankelijk vergelijken

Geld besparen & hoogste rendement behalen

MasterCard Classic Prepaid

Aankoopverzekering

180 dagen

Minimale netto inkomen: € 0,-

Geen BKR toetsing

Bestedingslimiet

Persoonlijk

Jaarlijkse bijdrage

€ 17,50

Meer informatie

MasterCard Classic

Aankoopverzekering

180 dagen

Minimale netto inkomen: € 1.150,-

Eerste jaar gratis

Bestedingslimiet

€ 5.000,-

Jaarlijkse bijdrage

€ 20,-

Meer informatie

Visa World Card

Aankoopverzekering

180 dagen

Minimale netto inkomen: € 1.150,-

Eerste jaar gratis

Bestedingslimiet

€ 5.000,-

Jaarlijkse bijdrage

€ 36,50,-

Meer informatie

MasterCard Gold

Aankoopverzekering

365 dagen

Minimale netto inkomen: € 1.500,-

Eerste jaar € 20,-

Bestedingslimiet

€ 5.000,-

Jaarlijkse bijdrage

€ 32,50,-

Meer informatie

Visa World Panda Card

Aankoopverzekering

180 dagen

Minimale netto inkomen: € 1.500,-

Eerste jaar gratis

Bestedingslimiet

€ 5.000,-

Jaarlijkse bijdrage

€ 36,50,-

Meer informatie

Visa World Card Gold

Aankoopverzekering

365 dagen

Minimale netto inkomen: € 1.500,-

Eerste jaar € 36,50,-

Bestedingslimiet

€ 5.000,-

Jaarlijkse bijdrage

€ 55,-

Meer informatie

Visa World Card Platinum

Aankoopverzekering

365 dagen

Minimale netto inkomen: € 1.500,-

Eerste jaar € 77,-

Bestedingslimiet

€ 5.000,-

Jaarlijkse bijdrage

€ 154,-

Meer informatie

MasterCard Black

Aankoopverzekering

365 dagen

Minimale netto inkomen: € 1.250,-

Bestedingslimiet

€ 5.000,-

Jaarlijkse bijdrage

€ 204,-

Meer informatie

Alle informatie over de ICS creditcard

ICS Card, wat is het precies?

De ICS card is onder de meeste mensen vrij bekend, het is dan ook de grootste creditcardmaatschappij van Nederland. ICS card services is een dochteronderneming van de ABN Amro bank. Wellicht ben je het ICS logo al vaker tegengekomen in combinatie met die van Mastercard of Visa. Dit heeft te maken met het feit dat uitgevers als Quander of andere prepaid creditcard aanbieders onderdeel van ICS zijn.

In Nederland is de International Card Service verantwoordelijk voor de verzorging van de creditcards van ANWB, de Bijenkorf en ABN bank.

De ICS creditcard staat al jaren boven aan de top in de wereld van creditcards. De meest bekende is dan ook de Visa World Card welke door duizenden mensen in Nederland wordt gebruikt. Met een ICS Visa card profiteer je altijd van een professionelen klantenservice in combinatie met zeer voordelige spaaracties. Het is allemaal mogelijk met een ICS creditcard.

Kenmerkend aan de ICS Card Services is de spaarrente. Klinkt misschien gek maar met een creditcard ICS kun je profiteren van spaarrente op de creditcard. Om deze rente te ontvangen zul je wel moeten voldoen aan de voorwaarde dat je over een positief saldo van meer dan € 500,- moet beschikken.

ICS creditcard actie

Veel creditcardmaatschappijen bieden consumenten acties en welkomstkortingen aan. Hier kan de ICS creditcard dus niet achterblijven. Momenteel kun je de ICS credit card in het eerste jaar kosteloos gebruiken, je betaalt namelijk geen jaarbijdrage. Vind je het binnen deze periode toch niks? Dan kun je deze zonder problemen opzeggen. Bij andere creditcardmaatschappijen heb je al snel te maken met boetes en terugbetaalregelingen. Zelf heeft ICS ook te maken gehad met boetes van het AFM.

Daarnaast kun je met een ICS credit card vaak profiteren van een zogenaamde bonus welke je gratis krijgt gestort op je kaart. In de meeste gevallen bedraagt de hoogte van deze bonus tussen de € 25,- en € 50,-.

In de praktijk komt het veel voor dat mensen kiezen voor een overstap. Zij willen namelijk profiteren van een verlaging of gratis jaarprijs van de creditcard. Daarnaast ontvangen ze interessante welkomstcadeaus. Houd echter wel rekening met het feit dat je aan een aantal voorwaarden moet voldoen. De kaarten van Mastercard en American Express staan bekend om hun voordelige acties. Neem snel een kijkje in de vergelijker.

ICS Mastercard

Je zult wellicht een beetje raar opgekeken hebben toen je het logo van ICS creditcard hebt gezien. Dit is niet gek want ICS is al meer dan 25 jaar verantwoordelijke voor de uitgifte, promotie, administratie en transactieverwerking van alle Mastercards in Nederland. Wanneer je een Mastercard wil ontvangen zul je deze via de International Card Services moeten aanvragen.

ICS Mastercard geeft namelijk zelf geen creditcards uit, het is dan ook geen uitgever. De uitgevers zijn doorgaans banken of andere financiële instellingen. Je kunt de Mastercard dan ook wel zien als ICS Mastercard.

ICS Visa Card

Er bestaan ook veel vragen over de ICS Visa Card. Hier is hetzelfde aan de hand als bij de ICS Mastercard. ICS is ook voor Visa verantwoordelijk voor de uitgifte, promotie, administratie en transactieverwerking. Ook de ICS Visa Card zal worden uitgegeven door ICS.

Kenmerken ICS creditcard

Er zijn een aantal kenmerken die duidelijk naar voren springen bij een ICS creditcard. Een creditcard ICS laat zich voornamelijk kenmerken door de hoogwaardige klantenservice. Echter zit je ze niet constant op de lip, je kunt namelijk flink wat zaken online zelf regelen. Dan ben je ook lekker snel klaar. Lukt het eventueel niet dan kun je altijd contact opnemen met de ICS klantenservice.

Wil jij een ICS Visa card aanvragen dan is dit bij ICS geen enkel probleem, ze zijn zelfs de grootste uitgever van deze creditcardmaatschappij. De organisatie is namelijk opgezet door Bank of America welke vervolgens de Visa creditcard hebben geïntroduceerd in Nederland. Desalniettemin geeft ICS card services ook gewoon Mastercards uit.

Een kenmerk van de ICS credit card waar je zeker niet omheen kunt is de spaarrente. Ze zijn de enigste uitgever die deze dienst verlenen aan hun klanten. Echter is het in deze situatie wel belangrijk dat je beschikt over een positief saldo van meer dan € 500,-.

Rente ICS Card

Veel mensen zullen bij de gedachte van een creditcard direct gaan nadenken over de rente. Echter is het een misvatting dat je over iedere aankoop rente moet betalen. Je hoeft in de standaardsituatie geen rente te betalen. Heb je je openstaande saldo binnen 21 dagen volledig voldaan dan zul je geen rente verschuldigd zijn.

Wil je een langere periode om het openstaande saldo terug te betalen? Je zult de mogelijkheid om gespreid te betalen aan moeten vragen. Houd er rekening mee dat je bij de keuze wel rente gaat betalen over het openstaande saldo.

Kosten van de ICS Card

De kosten van de ICS card liggen niet heel erg hoog. Je zult net als bij alle andere partijen een jaarbijdrage moeten betalen. Dit is ook het geval voor het hebben van een reguliere betaalrekening bij de bank. Veel klanten van ICS card services beschikken in het eerste jaar over een gratis ICS creditcard.

In principe liggen de kosten van de ICS card zeer laag wanneer je je aan de gestelde voorwaarden houdt. De kosten zullen pas flink gaan stijgen wanneer je het nalaat om binnen 21 dagen je openstaande saldo te voldoen. Na deze 21 dagen ga je namelijk rente betalen en ga je dus meer kosten betalen. Zorg er dus voor dat je je openstaande rekening altijd op tijd betaald. Eventueel kun je nog kiezen voor het gespreid betalen, dit zul je wel eerst aan moeten vragen. Met gespreid betalen betaal je zeker rente. Een flinke kosten verhoging dus.

Alternatieve creditcard aanbieders

Mastercard creditcard

Alle informatie over de Mastercard creditcard uit 2022

ANWB creditcard

Alle informatie over de  ANWB creditcard uit 2022

VISA creditcard

Alle informatie over de VISA creditcard uit 2022

American Express

Informatie over de American Express creditcard uit 2022