...

Private lease zonder BKR, alle mogelijkheden op een rijtje

door | dec 2, 2019 | Geld lenen zonder BKR, Leningen

Private lease en BKR, het is niet altijd de beste combinatie. Het leasen van een auto doe je natuurlijk niet zomaar, het is namelijk een grote financiële verplichting. Het is dan ook logisch dat er bij iedere kredietverstrekking van grote waarde een BKR registratie private lease plaatsvindt. Kun je niet voldoen aan de gestelde betalingsverplichtingen dan zitten hier sancties aan verbonden. Houd hier dan ook zeker rekening mee voordat je de keuze maakt voor private lease zonder BKR.
Lenen zonder papierwerk
  • Zonder BKR check
  • Geen papierwerk
  • Binnen 24 uur op je rekening
  • Mini-leningen tot €1.500,-
  • Geen loonstrook benodigd

★★★★: 8,7/10

Krediet groep nederland
Lenen zonder papierwerk
  • Zonder BKR check
  • Geen papierwerk
  • Binnen 24 uur op je rekening
  • Mini-leningen tot €1.500,-
  • Geen loonstrook benodigd

★★★★: 8,7/10

auto leasen zonder bkr

Voordat je daadwerkelijk een auto gaat leasen zul je deze moeten aanvragen. Op dit moment wil de lease maatschappij natuurlijk wel weten hoe het is gesteld met je kredietwaardigheid. Logischerwijs is een private lease geen BKR een lastig klus. Omdat het een hoge aanschafwaarde betreft wil de verstrekker zo goed mogelijk weten of je wel aan de betalingsafspraken kunt voldoen.

De mogelijkheden van private lease BKR

Onder de private lease BKR toetsing is maar moeilijk uit te komen. Bij eigenlijk alle leasemaatschappen wordt er voor het opstellen van het contract navraag gedaan naar je kredietwaardigheid. Echter wil dit niet meteen zeggen dat je met bijvoorbeeld een negatieve BKR codering geen kans van slagen hebt. De BKR registratie bij private lease kan namelijk op verschillende manieren worden vormgegeven

Je vraag jezelf wellicht nu af; kan ik een auto leasen met BKR? Er zijn verschillende mogelijkheden en opties die je kunt gebruiken. We raden het je aan om nog even verder te lezen.

Wellicht ook interessant:

Private lease BKR is er met een reden

De private lease BKR check is er wel degelijk met een reden. Bedenk maar eens dat de lease maatschappij vrijwel alle kosten dekt. Zo ben je niet meer verantwoordelijkheid voor het onderhoud en wordt de aanschafwaarde alvast voor je vooruitbetaald.

Een enorm risico zoals je kunt lezen, je zult deze aanschafwaarde namelijk in termijnen moet terug betalen. Je financiële situatie kan ten allen tijden veranderen waardoor voldoen aan de betalingsverplichting geen zekerheid meer is.

Een private lease BKR registratie dient dan ook voornamelijk om alle betalingsafspraken goed vast te leggen en zekerheid te krijgen over je kredietwaardigheid. Naast het inbouwen van zekerheid is de leasemaatschappij verplicht om de aankoop door te geven aan het BKR.

Goed om te weten is dat de meeste aanbieders zijn voorzien van het private lease keurmerk. Om dit keurmerk te mogen ontvangen moet de maatschappij een auto leasen BKR registratie uitvoeren.

Wat is het doel van leasen BKR?

Leasen BKR is zoals hierboven verteld niet zonder reden. Een lease maatschappij kan bestaan doordat ze winst maken op het leasecontract. Hierbij is een volledige terugbetaling essentieel, voor de partij is de auto waarin je rijdt een investering geweest. Het is dan ook niet gek dat de maatschappij inzicht wil in je betalingsgedrag, ook die in het verleden.

Lees ook: Geld lenen zonder BKR informatiegids

Daarbovenop kunnen er ook nog vragen worden gesteld over je huidige financiële situatie. Deze vragen gaan voornamelijk over je inkomsten. Na de eerste kennismaking wordt er bij de meeste maatschappijen een zogenaamd concept contract opgesteld en een BKR toetsing uitgevoerd.

De mensen met een negatieve registratie in het CKI kunnen dan ook zeker moeilijkheden ervaren bij een private lease met BKR codering.

BKR private lease, bestaan er toch alternatieven?

Ondanks het feit dat een private lease met BKR registratie niet eenvoudig is te regelen is het toch op sommige manieren mogelijk. Je zult voornamelijk te maken moeten hebben met een zeer flexibele maatschappij welke niet volledige focus legt op je kredietwaardigheid. Deze partijen zullen samen naar oplossing zoeken en afwegen om met je in zee te gaan.

Hier zitten natuurlijk wel risico’s aan verbonden, voor zowel de partij als jijzelf. Wil je namelijk op deze manier een auto leasen met BKR registratie? In de meeste gevallen wordt er geen adequate kredietwaardigheidstest uitgevoerd. Dit zijn dan ook altijd partijen welke niet over het private lease keurmerk beschikken.

Houd nog steeds rekening met een afkeuring, al helemaal bij een negatieve codering. Wil je zelf weten waar je aan toe bent voordat je een private lease met BKR codering wil aanvragen? Vraag gratis je persoonlijke BKR overzicht aan op de website. Blijf echter wel altijd goede moed houden, BKR coderingen worden namelijk niet altijd met volle recht toegekend. Tevens kan het voorkomen dat de codering al verwijderd had moeten zijn.

In deze situatie is de leasemaatschappij vaak wat coulanter en kun je wel degelijk een auto leasen met BKR registratie. Het verwijderen BKR registratie is daarnaast ook mogelijk. Dit is een oplossing voor de lange termijn en er zijn een aantal bedrijven welke zich hierin hebben gespecialiseerd. Lees je in met onze informatiegids om er alles over te weten te komen.

Private lease, geen BKR toetsing

We kunnen wel tot de conclusie komen dat een auto leasen met BKR codering een knap lastige klus gaat worden. Daarnaast ook erg tijdrovend, al helemaal wanneer je over meerdere negatieve coderingen beschikt. Echter komen er steeds meer bedrijven welke zijn gespecialiseerd in unieke financieringsvormen, doe dan ook goed onderzoek. Zo zijn er ook een aantal private lease maatschappijen welke een private lease met BKR maar als te graag aan je willen bieden.

Wil je snel genieten van private lease geen BKR toetsing? Verspil geen tijd en kies direct voor dit soort maatschappijen. Wij weten voor 99% zeker dat de traditionele lease maatschappijen geen auto leasen met BKR. Leasen BKR registratie wordt voor dit soort partijen ook moeilijker gemaakt door de eisen die worden gesteld door het keurmerk.

Hoe werkt private lease zonder BKR check?

Je zult wellicht denken dat de maatschappijen welke je een private lease zonder BKR check erg roekeloos te werk gaan en eigenlijk niet te vertrouwen zijn. Echter is dit niet het geval, het is voor dergelijke partijen op voorhand niet de bedoeling om onverantwoorde risico’s te nemen. Wel zijn deze partijen wat flexibeler. Dat betekent echter niet dat iedereen wordt geaccepteerd.

Wellicht vraag je je af hoe private lease zonder BKR check in zijn werk gaat. Nou, in ieder geval niet met een BKR toetsing. Wel zal er een onderzoek worden verricht naar je kredietwaardigheid. Ook kun je te maken krijgen met afwijken betalingsvoorwaarden.

Hiermee worden de risico’s aan de kant van de leasemaatschappij aanzienlijk verkleind. Wel wordt het risico voor jou hiermee hoger. Ben hier dan ook zeker van op de hoogte. Een private lease zonder BKR check is namelijk niet zonder risico’s.

Nieuwe wet- en regelgeving voor auto leasen privé zonder BKR toetsing

Let op, qua wet- en regelgeving is er voor goedkoop auto leasen particulier zonder BKR toetsing het een ander veranderd. We hebben je al een aantal keer verteld over het keurmerk, deze bestaat nog niet enorm lang. Het officiële keurmerk Private Lease stelt een aantal voorwaarden voordat je deze krijgt toegekend.

Een belangrijke voorwaarde is dat alle aankopen moeten worden geregistreerd bij het BKR. Met de keuze voor particulier auto leasen zonder BKR zal er bij de meeste partijen gebruik worden gemaakt van een formule. Hiermee wordt het totale leasebedrag bepaald.

Waarom kiezen voor auto leasen particulier zonder BKR toetsing?

Auto leasen zonder BKR toetsing particulier kent een aantal voordelen en kan voor velen goed uitkomen. Niet iedereen heeft namelijk de gehele aanschafwaarde van een auto op de boekenplank liggen.

Daarnaast wordt er veel gekozen voor auto leasen particulier zonder BKR om een nieuwe codering in het CKI te voorkomen. Met name door de huishoudens die graag een hypotheek willen afsluiten. Logischerwijs is een auto dan niet een aankoop die heel goed uitkomt, het kan zelfs grote nadelige gevolgen hebben.

Een kleine groep die kiest voor auto leasen zonder BKR particulier is stellig over zijn of haar notering bij het BKR. Echter wordt deze niet altijd kwijtgescholden waardoor simpelweg noodgedwongen moet worden afgeweken naar de kleinere lease maatschappijen.

Wat is er anders met auto private lease zonder BKR?

Je nieuwe auto leasen zonder BKR registratie kent naast de voordelen natuurlijk ook een aantal flinke nadelen. We kunnen namelijk met zekerheid concluderen dat je duurder uit bent dan bij een traditionele maatschappij.

Het risico is namelijk groter waardoor ook direct je keuzevrijheid in auto’s flink afneemt. Dit zul je met een private lease zonder BKR registratie op de koop moeten toe nemen.

Auto leasen zonder BKR check kost altijd meer

Prent jezelf alvast in je hoofd dat goedkoop auto leasen zonder BKR niet mogelijk is. Het kost namelijk altijd duurder dan een normaal contract. De kosten en het risico voor de maatschappij ligt namelijk vele malen hoger.

Ondanks het feit dat je vrijwel altijd meer kwijt bent moet je niet uitgaan van de prachtige Duitse bolides. Dit is vaak een te groot risico wat enkel wordt geaccepteerd bij een flinke aanbetaling.

Zakelijk leasen zonder BKR goedkoper?

Zakelijk leasen zonder BKR is niet goedkoper dan privé auto leasen zonder BKR toetsing. Het risico en de kosten liggen hoger en er moet extra administratief werk worden uitgevoerd om de auto leasen zonder BKR toetsing mogelijk te maken.

Private lease gebruikte auto zonder BKR een goed alternatief?

Een 2e hands auto leasen met negatieve BKR wordt steeds populairder, en dat is naar onze mening niet gek. Kies je voor de zogeheten private lease occasion zonder BKR dan spreken we over een vele malen lager risico. Dit komt logischerwijs voort uit de lagere aanschafwaarde van de auto.

Net als met een nieuwe auto is het grootste voordeel van een 2e hands auto leasen zonder BKR dat je de gehele aanschafwaarde niet in één keer hoeft te betalen. Vaak zijn de maatschappijen met deze occasion wat coulanter. Neemt dit als een garantie voor een acceptatie. Een 2e hands auto leasen met negatieve BKR wordt nog vaak zat afgekeurd.

Auto leasen zonder aanbetaling en BKR

Een auto leasen zonder aanbetaling en BKR, dat is precies wat sommigen nodig hebben en daar hebben ze een goede reden voor. Een private lease zonder BKR en borg wordt met name gekozen door de personen welke geen (nieuwe) codering willen terugvinden in het overzicht. Deze coderingen spelen namelijk mee in toekomstige financiële beslissingen.

Wat je nog moet weten over auto leasen BKR

Goed om te weten is dat niet de volledige leasekosten wordt geregistreerd bij het BKR. Zo worden de kosten voor onderhoud, verzekering en keuringen niet meegenomen. Je zult dus enkel het bedrag van de auto terugvinden op je BKR overzicht. Over het algemeen zijn 1/3 deel van de totale kosten voor rekening van onderhoud, verzekering en keuren.

Private lease zonder BKR, alle mogelijkheden op een rijtje

Private lease en BKR, het is niet altijd de beste combinatie. Het leasen van een auto doe je natuurlijk niet zomaar, het is namelijk een grote financiële verplichting. Het is dan ook logisch dat er bij iedere kredietverstrekking van grote waarde een BKR registratie private lease plaatsvindt. Kun je niet voldoen aan de gestelde betalingsverplichtingen dan zitten hier sancties aan verbonden. Houd hier dan ook zeker rekening mee voordat je de keuze maakt voor private lease zonder BKR.

Voordat je daadwerkelijk een auto gaat leasen zul je deze moeten aanvragen. Op dit moment wil de lease maatschappij natuurlijk wel weten hoe het is gesteld met je kredietwaardigheid. Logischerwijs is een private lease geen BKR een lastig klus. Omdat het een hoge aanschafwaarde betreft wil de verstrekker zo goed mogelijk weten of je wel aan de betalingsafspraken kunt voldoen.

De mogelijkheden van private lease BKR

Onder de private lease BKR toetsing is maar moeilijk uit te komen. Bij eigenlijk alle leasemaatschappen wordt er voor het opstellen van het contract navraag gedaan naar je kredietwaardigheid. Echter wil dit niet meteen zeggen dat je met bijvoorbeeld een negatieve BKR codering geen kans van slagen hebt. De BKR registratie bij private lease kan namelijk op verschillende manieren worden vormgegeven

Je vraag jezelf wellicht nu af; kan ik een auto leasen met BKR? Er zijn verschillende mogelijkheden en opties die je kunt gebruiken. We raden het je aan om nog even verder te lezen.

Wellicht ook interessant:

Private lease BKR is er met een reden

De private lease BKR check is er wel degelijk met een reden. Bedenk maar eens dat de lease maatschappij vrijwel alle kosten dekt. Zo ben je niet meer verantwoordelijkheid voor het onderhoud en wordt de aanschafwaarde alvast voor je vooruitbetaald.

Een enorm risico zoals je kunt lezen, je zult deze aanschafwaarde namelijk in termijnen moet terug betalen. Je financiële situatie kan ten allen tijden veranderen waardoor voldoen aan de betalingsverplichting geen zekerheid meer is.

Een private lease BKR registratie dient dan ook voornamelijk om alle betalingsafspraken goed vast te leggen en zekerheid te krijgen over je kredietwaardigheid. Naast het inbouwen van zekerheid is de leasemaatschappij verplicht om de aankoop door te geven aan het BKR.

Goed om te weten is dat de meeste aanbieders zijn voorzien van het private lease keurmerk. Om dit keurmerk te mogen ontvangen moet de maatschappij een auto leasen BKR registratie uitvoeren.

Wat is het doel van leasen BKR?

Leasen BKR is zoals hierboven verteld niet zonder reden. Een lease maatschappij kan bestaan doordat ze winst maken op het leasecontract. Hierbij is een volledige terugbetaling essentieel, voor de partij is de auto waarin je rijdt een investering geweest. Het is dan ook niet gek dat de maatschappij inzicht wil in je betalingsgedrag, ook die in het verleden.

Lees ook: Geld lenen zonder BKR informatiegids

Daarbovenop kunnen er ook nog vragen worden gesteld over je huidige financiële situatie. Deze vragen gaan voornamelijk over je inkomsten. Na de eerste kennismaking wordt er bij de meeste maatschappijen een zogenaamd concept contract opgesteld en een BKR toetsing uitgevoerd.

De mensen met een negatieve registratie in het CKI kunnen dan ook zeker moeilijkheden ervaren bij een private lease met BKR codering.

BKR private lease, bestaan er toch alternatieven?

Ondanks het feit dat een private lease met BKR registratie niet eenvoudig is te regelen is het toch op sommige manieren mogelijk. Je zult voornamelijk te maken moeten hebben met een zeer flexibele maatschappij welke niet volledige focus legt op je kredietwaardigheid. Deze partijen zullen samen naar oplossing zoeken en afwegen om met je in zee te gaan.

Hier zitten natuurlijk wel risico’s aan verbonden, voor zowel de partij als jijzelf. Wil je namelijk op deze manier een auto leasen met BKR registratie? In de meeste gevallen wordt er geen adequate kredietwaardigheidstest uitgevoerd. Dit zijn dan ook altijd partijen welke niet over het private lease keurmerk beschikken.

Houd nog steeds rekening met een afkeuring, al helemaal bij een negatieve codering. Wil je zelf weten waar je aan toe bent voordat je een private lease met BKR codering wil aanvragen? Vraag gratis je persoonlijke BKR overzicht aan op de website. Blijf echter wel altijd goede moed houden, BKR coderingen worden namelijk niet altijd met volle recht toegekend. Tevens kan het voorkomen dat de codering al verwijderd had moeten zijn.

In deze situatie is de leasemaatschappij vaak wat coulanter en kun je wel degelijk een auto leasen met BKR registratie. Het verwijderen BKR registratie is daarnaast ook mogelijk. Dit is een oplossing voor de lange termijn en er zijn een aantal bedrijven welke zich hierin hebben gespecialiseerd. Lees je in met onze informatiegids om er alles over te weten te komen.

Private lease, geen BKR toetsing

We kunnen wel tot de conclusie komen dat een auto leasen met BKR codering een knap lastige klus gaat worden. Daarnaast ook erg tijdrovend, al helemaal wanneer je over meerdere negatieve coderingen beschikt. Echter komen er steeds meer bedrijven welke zijn gespecialiseerd in unieke financieringsvormen, doe dan ook goed onderzoek. Zo zijn er ook een aantal private lease maatschappijen welke een private lease met BKR maar als te graag aan je willen bieden.

Wil je snel genieten van private lease geen BKR toetsing? Verspil geen tijd en kies direct voor dit soort maatschappijen. Wij weten voor 99% zeker dat de traditionele lease maatschappijen geen auto leasen met BKR. Leasen BKR registratie wordt voor dit soort partijen ook moeilijker gemaakt door de eisen die worden gesteld door het keurmerk.

Hoe werkt private lease zonder BKR check?

Je zult wellicht denken dat de maatschappijen welke je een private lease zonder BKR check erg roekeloos te werk gaan en eigenlijk niet te vertrouwen zijn. Echter is dit niet het geval, het is voor dergelijke partijen op voorhand niet de bedoeling om onverantwoorde risico’s te nemen. Wel zijn deze partijen wat flexibeler. Dat betekent echter niet dat iedereen wordt geaccepteerd.

Wellicht vraag je je af hoe private lease zonder BKR check in zijn werk gaat. Nou, in ieder geval niet met een BKR toetsing. Wel zal er een onderzoek worden verricht naar je kredietwaardigheid. Ook kun je te maken krijgen met afwijken betalingsvoorwaarden.

Hiermee worden de risico’s aan de kant van de leasemaatschappij aanzienlijk verkleind. Wel wordt het risico voor jou hiermee hoger. Ben hier dan ook zeker van op de hoogte. Een private lease zonder BKR check is namelijk niet zonder risico’s.

Nieuwe wet- en regelgeving voor auto leasen privé zonder BKR toetsing

Let op, qua wet- en regelgeving is er voor goedkoop auto leasen particulier zonder BKR toetsing het een ander veranderd. We hebben je al een aantal keer verteld over het keurmerk, deze bestaat nog niet enorm lang. Het officiële keurmerk Private Lease stelt een aantal voorwaarden voordat je deze krijgt toegekend.

Een belangrijke voorwaarde is dat alle aankopen moeten worden geregistreerd bij het BKR. Met de keuze voor particulier auto leasen zonder BKR zal er bij de meeste partijen gebruik worden gemaakt van een formule. Hiermee wordt het totale leasebedrag bepaald.

Waarom kiezen voor auto leasen particulier zonder BKR toetsing?

Auto leasen zonder BKR toetsing particulier kent een aantal voordelen en kan voor velen goed uitkomen. Niet iedereen heeft namelijk de gehele aanschafwaarde van een auto op de boekenplank liggen.

Daarnaast wordt er veel gekozen voor auto leasen particulier zonder BKR om een nieuwe codering in het CKI te voorkomen. Met name door de huishoudens die graag een hypotheek willen afsluiten. Logischerwijs is een auto dan niet een aankoop die heel goed uitkomt, het kan zelfs grote nadelige gevolgen hebben.

Een kleine groep die kiest voor auto leasen zonder BKR particulier is stellig over zijn of haar notering bij het BKR. Echter wordt deze niet altijd kwijtgescholden waardoor simpelweg noodgedwongen moet worden afgeweken naar de kleinere lease maatschappijen.

Wat is er anders met auto private lease zonder BKR?

Je nieuwe auto leasen zonder BKR registratie kent naast de voordelen natuurlijk ook een aantal flinke nadelen. We kunnen namelijk met zekerheid concluderen dat je duurder uit bent dan bij een traditionele maatschappij.

Het risico is namelijk groter waardoor ook direct je keuzevrijheid in auto’s flink afneemt. Dit zul je met een private lease zonder BKR registratie op de koop moeten toe nemen.

Auto leasen zonder BKR check kost altijd meer

Prent jezelf alvast in je hoofd dat goedkoop auto leasen zonder BKR niet mogelijk is. Het kost namelijk altijd duurder dan een normaal contract. De kosten en het risico voor de maatschappij ligt namelijk vele malen hoger.

Ondanks het feit dat je vrijwel altijd meer kwijt bent moet je niet uitgaan van de prachtige Duitse bolides. Dit is vaak een te groot risico wat enkel wordt geaccepteerd bij een flinke aanbetaling.

Zakelijk leasen zonder BKR goedkoper?

Zakelijk leasen zonder BKR is niet goedkoper dan privé auto leasen zonder BKR toetsing. Het risico en de kosten liggen hoger en er moet extra administratief werk worden uitgevoerd om de auto leasen zonder BKR toetsing mogelijk te maken.

Private lease gebruikte auto zonder BKR een goed alternatief?

Een 2e hands auto leasen met negatieve BKR wordt steeds populairder, en dat is naar onze mening niet gek. Kies je voor de zogeheten private lease occasion zonder BKR dan spreken we over een vele malen lager risico. Dit komt logischerwijs voort uit de lagere aanschafwaarde van de auto.

Net als met een nieuwe auto is het grootste voordeel van een 2e hands auto leasen zonder BKR dat je de gehele aanschafwaarde niet in één keer hoeft te betalen. Vaak zijn de maatschappijen met deze occasion wat coulanter. Neemt dit als een garantie voor een acceptatie. Een 2e hands auto leasen met negatieve BKR wordt nog vaak zat afgekeurd.

Auto leasen zonder aanbetaling en BKR

Een auto leasen zonder aanbetaling en BKR, dat is precies wat sommigen nodig hebben en daar hebben ze een goede reden voor. Een private lease zonder BKR en borg wordt met name gekozen door de personen welke geen (nieuwe) codering willen terugvinden in het overzicht. Deze coderingen spelen namelijk mee in toekomstige financiële beslissingen.

Wat je nog moet weten over auto leasen BKR

Goed om te weten is dat niet de volledige leasekosten wordt geregistreerd bij het BKR. Zo worden de kosten voor onderhoud, verzekering en keuringen niet meegenomen. Je zult dus enkel het bedrag van de auto terugvinden op je BKR overzicht. Over het algemeen zijn 1/3 deel van de totale kosten voor rekening van onderhoud, verzekering en keuren.

Rebecca Nunez

Auteur

Mijn naam is Rebecca Nunez, ik schrijf dagelijks over producten in de financiële sector. Tevens ben ik zelf actief in de aandelenmarkt. Naast de functie van auteur draag ik de verantwoordelijkheid van eindredacteur op deze website.

Laatst geüpdatet op: aug 4, 2022 @ 17:30

Geld lenen zonder BKR

“Saldodipje is de enige aanbieder van mini leningen in Nederland. Het bedrijf heeft al meer dan 2 miljoen klanten mogen voorzien van krediet.”

– Rebecca Nunez | Product expert

1

Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★

8,7 / 10

Max. bedrag

€100 tot €500

Looptijd & JKP %

30 dagen

Gem. 6,17%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

2
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

8,3 / 10

Max. bedrag

€500 tot €1.000

Looptijd & JKP %

45 dagen

Gem. 9,67%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

3
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

8 / 10

Max. bedrag

€1.100 tot €1.500

Looptijd & JKP %

62 dagen

Gem. 7,11%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

Wellicht vind je dit ook interessant

Handige en actuele informatie tijdens je zoektocht naar de best passende kredietverstrekker.

Alternatieve leenvormen

Bekijk alternatieve leenvormen of vergelijk op basis van rentes, kenmerken en beoordelingen.