...

Meubels kopen op afbetaling zonder BKR toetsing, de actuele informatiegids

door | dec 1, 2019 | Geld lenen zonder BKR, Leningen

Er zijn vandaag de dag tal van verschillende financieringsmogelijkheden voor je nieuwe meubels. Zo is een bank voortaan gespreid of achteraf te betalen, je kunt vanaf nu zelfs je hoekbank leasen. De grootste Nederlandse webshops bieden deze exclusieve betalingsmogelijkheden. Bij sommigen is het zelfs in de fysieke winkel een overeenkomst te tekenen voor het betalen in termijnen. Deze ontwikkelingen zijn bij steeds meer duurdere huishoudproducten zoals de bank of wasmachine terug te zien.

Lenen zonder papierwerk
 • Zonder BKR check
 • Geen papierwerk
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Mini-leningen tot €1.500,-
 • Geen loonstrook benodigd

★★★★: 8,7/10

Krediet groep nederland
Lenen zonder papierwerk
 • Zonder BKR check
 • Geen papierwerk
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Mini-leningen tot €1.500,-
 • Geen loonstrook benodigd

★★★★: 8,7/10

meubels kopen op afbetaling zonder bkr toetsing

Wellicht heb je wat vragen over meubels kopen op afbetaling zonder BKR toetsing, is het überhaupt wel mogelijk? En zijn meubels op afbetaling zonder BKR wel zo’n goed idee? In dit artikel zullen we je meer inzicht verschaffen over meubels in termijnen betalen zonder BKR toetsing. Zo kom je er precies achter alle mogelijkheden.

Meubels kopen op afbetaling zonder BKR toetsing, hoe werkt het?

Meubels kopen op afbetaling zonder BKR toetsing doe je natuurlijk niet zomaar en daar heb wat je onderzoek naar verricht. We willen je dan ook graag uitleggen hoe meubels op afbetaling zonder check in zijn werking gaat. De benaming zegt het eigenlijk al voor een groot deel voor, de meubels hoef je niet in één keer af te rekenen. Vooral handig wanneer je je huis moet meubileren en toch kwaliteit in huis wilt halen. Een duurdere inboedel ligt nu namelijk binnen handbereik.

Meubels in termijnen betalen zonder BKR is eigenlijk kinderlijk eenvoudig. Je bekijkt de meubels die je graag wilt hebben en vult hiervoor het aanvraagformulier in op de website van de aanbieder. Om het wat duidelijker te maken hebben we een stappenplan voor meubels in termijnen betalen zonder BKR voor je opgesteld:

 1. Kies het meubilair welke past bij jouw wensen en huishouden
 2. Vul het aanvraagformulier in
 3. Je zult per post of mail een offerte ontvangen met een renteaanbod
 4. Als je het aanbod wil accepteren stuur je deze terug met je handtekening
 5. Er zal contact met je worden opgenomen over de verzending of het ophalen van het meubilair
 6. Geniet onbezorgd en vrijwel direct van je nieuwe inrichting

 

Meubels op afbetaling zonder BKR toetsing hetzelfde als het leasen van meubels?

Zoals je hierboven in het stappenplan kunt zien krijg je tijdens de meubels kopen op afbetaling zonder BKR toetsing te maken met een rente aanbod. Deze rente wordt in de meeste gevallen iedere maand berekend over het totaal openstaande bedrag. De looptijd is dan ook niet onbelangrijk.

In de intro hadden we al kort verteld dat het voortaan ook mogelijk is om je meubilair te leasen. Het grote verschil tussen leasen en afbetalen is dat leasen wordt gezien als het afnemen van een dienstenpakket en afbetalen als een lening. Kies je voor lease dan kun je de hoekbank in termijnen betalen tegen 0% rente.

Meubels op afbetaling zonder BKR check zijn dan ook altijd duurder in vergelijking met wanneer je het bedrag in één keer zou betalen. Dit komt logischerwijs door de rente. Sommigen websites stellen dat ze bij afbetalingen geen rente in rekening brengen. Onderzoek eerst goed of deze claims kloppen.

Echter is meubels kopen op afbetaling zonder BKR door de rente niet minder populair geworden. Integendeel, lease en afbetalingsconstructies worden breed geïntroduceerd. Kijk bijvoorbeeld maar naar de laptop op afbetaling, fiets op afbetaling,TV op afbetaling of het afbetalen van een wasmachine.

Waarom kiezen voor meubels op afbetaling zonder BKR toetsing?

Je meubels in termijnen betalen zonder BKR klinkt voor sommigen gek in de oren, echter is dit het eigenlijk niet. Logischerwijs kan niet iedereen even een nieuwe bank, stoel of eettafel ophoesten. Laat staan een gehele inventaris. Het is dan ook fijn om deze meubels op afbetaling te mogen kopen.

Daarnaast kan het natuurlijk door tal van verschillende oorzaken zo zijn dat je over een negatieve codering bij het BKR beschikt. Gelukkig zijn er vandaag de dag tal van mogelijkheden om bijvoorbeeld een hoekbank op afbetaling zonder BKR aan te schaffen.

Houd er wel rekening mee dat sommige aanbieders wel een toetsing uitvoeren. Dit heeft ook te maken met het bedrag. Lukt het toch niet om met een negatieve codering een gespreide betaling te regelen? Kies dan voor een mini lening, ook wel flitslening genoemd.

Nadelen van meubels kopen op afbetaling zonder BKR toetsing

Meubels op afbetaling zonder BKR toetsing is natuurlijk niet helemaal zonder risico’s en kent naast voordelen ook een aantal nadelen. Deze willen we zeker even met je doornemen:

 • Meubels op afbetaling zonder BKR is altijd duurder dan in één keer de aanschafwaarde te betalen.
 • Het grotere deel van de webshops voor een kredietwaardigheidstest uit bij het BKR. Mensen met een negatieve codering zullen moeten uitwijken naar andere aanbieders of een lening zonder BKR toetsing.

Je kunt met een negatieve codering simpelweg enkel gebruik maken van de webshops en fysieke winkels welke geen BKR check uitvoeren. Eventueel kun je er voor kiezen om de BKR registratie te laten verwijderen.

Hoekbank op afbetaling zonder BKR, welke mogelijkheden heb je?

Een hoekbank op afbetaling zonder BKR is wel degelijk mogelijk. Met een negatieve codering zul je een mini of flitslening af moeten sluiten. Dit kan vaak voor bedrag van 100, 400, 600 of 900 euro. Dit is erg eenvoudig en hierbij wordt dus niet gekeken naar je negatieve codering.

Na het invullen van het aanvraagformulier op de website van de aanbieder ontvang je een bevestiging. Over het algemeen staat het geld binnen een paar uur op je rekening. Vergelijk de aanbieders onder aan deze pagina voor het beste aanbod.

Heb je geen negatieve codering dan raden wij het je aan om de keuze te maken voor een hoekbank kopen in termijnen. De rente van deze financieringsmogelijkheid ligt flink lager dan die van een flitslening.

Lees ook: goedkoop geld lenen in 2022

Hoe werkt een hoekbank kopen in termijnen?

Goed om te weten is dat de grote retailers zoals bijvoorbeeld Mediamarkt en BCC een tussenpersoon in de hand nemen. Deze zal het krediet verstrekken om een gespreide betaling mogelijk te maken. Partijen die je vaak ziet terugkomen zijn Wehkamp Finance B.V. en Santander Consumer Finance Benelux B.V.. In sommige gevallen kun je ook kiezen voor afterpay, echter is dit niet hetzelfde als afbetalen en zul je het gehele bedrag op een later tijdstip moeten voldoen.

Sommige mensen vragen zich af of een hoekbank in termijnen betalen wel helemaal veilig is. Wij kunne met zekerheid stellen dat bovengenoemde tussenpersonen betrouwbaar zijn. Deze zijn namelijk voorzien van een vergunning vanuit het AFM. Hiermee ben je volgens de wet beschermd tegen een aantal nadelige financiële gevolgen.

Een wasmachine kopen op afbetaling zonder BKR kan met wat minder zekerheid gepaard gaan. Zoek dan ook goed uit of de tussenpersoon waarmee de retailer samenwerkt beschikt over een AFM vergunning. Daarnaast loop je natuurlijk het risico dat je niet aan de betalingsverplichting kunt voldoen, bij een hoekbank op afbetaling zonder BKR krijg je direct te maken met incasso. Met of zonder BKR toetsing, je zult moeten beschikken over en hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Hoekbank afbetaling met rente, is dit altijd zo?

Een hoekbank op afbetaling zonder rente wordt een hele moeilijke klus. De rente dient namelijk als verdiensten voor de retailer tijdens de afbetalingsperiode. Er is simpelweg geen enkele andere manier dan rente in rekening te brengen.

Wordt er echter wel gesteld dat je een hoekbank afbetaling zonder rente kunt aanschaffen? Krab dan nog een keer goed achter je oor en onderzoek of deze claims wel echt kloppen.

Vertrouw dit soort partijen niet te snel. We raden het je dan ook aan om voor om een hoekbank op afbetaling voornamelijk bij de grotere aanbieders af te sluiten.

Wellicht ook interessant:

Rebecca Nunez

Auteur

Mijn naam is Rebecca Nunez, ik schrijf dagelijks over producten in de financiële sector. Tevens ben ik zelf actief in de aandelenmarkt. Naast de functie van auteur draag ik de verantwoordelijkheid van eindredacteur op deze website.

Laatst geüpdatet op: dec 1, 2019 @ 23:25

Geld lenen zonder BKR

“Saldodipje is de enige aanbieder van mini leningen in Nederland. Het bedrijf heeft al meer dan 2 miljoen klanten mogen voorzien van krediet.”

– Rebecca Nunez | Product expert

1

Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★

8,7 / 10

Max. bedrag

€100 tot €500

Looptijd & JKP %

30 dagen

Gem. 6,17%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

2
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

8,3 / 10

Max. bedrag

€500 tot €1.000

Looptijd & JKP %

45 dagen

Gem. 9,67%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

3
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

8 / 10

Max. bedrag

€1.100 tot €1.500

Looptijd & JKP %

62 dagen

Gem. 7,11%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

Wellicht vind je dit ook interessant

Handige en actuele informatie tijdens je zoektocht naar de best passende kredietverstrekker.

Alternatieve leenvormen

Bekijk alternatieve leenvormen of vergelijk op basis van rentes, kenmerken en beoordelingen.