...

Futurumshop achteraf betalen? Zie alle opties

door | jul 20, 2022 | Achteraf betalen | 0 Reacties

Op zoek naar webshops met betaalmogelijkheden om achteraf of in termijnen te kunnen betalen? Zoek niet verder, je zit hier bij Leningenhypotheek.com op het juiste adres. We hebben alle Futurumshop betaalmogelijkheden op deze pagina voor je verzameld. Zo heb je een snel overzicht en ben je niet meer uren kwijt aan het zoeken van de beste webshop voor jouw product. Benieuwd geworden? Lees snel verder om alle betaalmogelijkheden van Futurumshop in te zien.
Huren bij de specialist Grover
 • Standaard 90% vergoed bij schadekosten
 • Huurproducten in perfecte staat
 • Keuze uit veel tech producten
 • Verlengen voor langere huurperiode mogelijk
 • Gratis terugsturen na de huurperiode
 • Altijd flexibel

★★★★: 8,7/10

Krediet groep nederland
Betaalmogelijkheden bekijken?

Achteraf betalen bij Futurumshop

Bij Futurumshop achteraf betalen kun je op verschillende manieren doen, zo zijn er veel nieuwe betaalmogelijkheden bijgekomen waarbij dit mogelijk is. Hierbij moet je denken aan betaalmogelijkheden zoals Afterpay, Capayable, Creditcard, Klarna, iDeal, Paypal en betalen op rembours. Wil je hier meer over weten? Lees dan gauw meer over achteraf betalen bij Futurumshop.

In termijnen betalen bij Futurumshop met minilening

Wil je graag achteraf betalen bij Futurumshop, maar is dit niet mogelijk omdat deze betalingsmethodes niet worden aangeboden? Dan kun je er altijd voor kiezen om een minilening af te sluiten. Bij het uitgeven van dit soort kredieten heb je geen last van een eventuele negatieve BKR-notering en is het mogelijk om kleine bedragen te lenen met een maximale looptijd van 90 dagen. Dit heeft veel overeenkomsten met achteraf betalen, echter werk je nu buiten de website van Futurumshop om. Benieuwd? Bekijk dan nu alle mogelijkheden om te starten met ? hier.

Futurumshop Afterpay

Kun je met Afterpay betalen bij Futurumshop? Uitstekende vraag, we hebben wat onderzoek verricht en we zijn voor nu tot de conclusie gekomen dat Futurumshop de mogelijkheid geeft om achteraf te betalen met Afterpay.

Ga je gebruik maken van Futurumshop Afterpay, dan is het de bedoeling om binnen 14 dagen te betalen, het verdere proces is eenvoudig geregeld. Er wordt een digitale factuur naar je verzonden met daarop aanwijzingen hoe het betaalproces gaat verlopen. Vervolgens krijg je een mail met betalingsmethode waarmee je het geld kunt overmaken naar de rekening van Futurumshop.

Maak je voor de eerste keer gebruik van achteraf betalen met Futurumshop Afterpay? Dan heb je de mogelijkheid om tot een bedrag van maximaal 250 euro te bestellen. Ben je al bestaande klant en heb je al gebruik gemaakt van Afterpay bij Futurumshop dan is het mogelijk om tot een maximaal bedrag van 400 euro te bestellen.

Futurumshop In termijnen betalen

Bij Futurumshop in termijnen betalen is mogelijk via verschillende betalingsmethoden. Je moet hierbij denken aan betalingsmogelijkheden zoals Afterpay, Klarna of In3. Wil je meer weten over hoe in termijnen betalen bij Futurumshop in zijn werk gaat? Lees dan snel door.

Futurumshop betalen met creditcard

Bij Futurumshop kun je natuurlijk ook betalen met een creditcard, dit is niet altijd het geval bij veel winkels. Steeds meer mensen kiezen voor betalen met een creditcard bij Futurumshop omdat dit veel voordelen met zich meebrengt vanuit de creditcard maatschappij.

Futurumshop Klarna

Steeds meer winkels en online retailers bieden de mogelijkheid om een betaling te voldoen via Klarna. Helaas is het voor ons op het moment nog niet helemaal duidelijk of je bij Futurumshop met de betalingsmethode Klarna kunt betalen. Klarna heeft veel overeenkomsten met Afterpay, zo krijg je een digitale factuur in je mailbox en dien je deze binnen 14 dagen te betalen.

Futurumshop PayPal

Met PayPal betalen bij Futurumshop is eenvoudig en zo geregeld, zo is er een koppeling met PayPal waardoor je binnen mum van tijd je betaling rond hebt. Je hoeft simpelweg alleen maar in te loggen en toestemming te geven voor de betaling en je bestelling is voltooid bij Futurumshop.

Futurumshop iDeal

In Nederland is iDeal een van de meest populaire betalingsmethodes, het is dan ook vanzelfsprekend om een betaling te voldoen met iDeal bij Futurumshop. Met iDeal is het helaas niet mogelijk om op afbetaling te betalen, het bedrag zal namelijk direct van je bankrekening afgeschreven worden door Futurumshop.

Rebecca Nunez

Auteur

Mijn naam is Rebecca Nunez, ik schrijf dagelijks over producten in de financiële sector. Tevens ben ik zelf actief in de aandelenmarkt. Naast de functie van auteur draag ik de verantwoordelijkheid van eindredacteur op deze website.

Laatst geüpdatet op: aug 1, 2022 @ 23:46

Opties vergelijken

“Druk op de knoppen voor een overzichtelijk resultaat van alle betaalmogelijkheden voor deze retailer.”

– Rebecca Nunez | Product expert

Start nu met achteraf betalen bij Futurumshop

Na het lezen van deze informatie kun je met een gerust hart achteraf betalen bij Futurumshop en kiezen voor de beste betaalmethode. Wil je toch nog even de verschillende opties langs elkaar leggen om zeker te zijn van je zaak? Druk dan op de knop hieronder!

Op welke manier kan ik achteraf betalen?

Je kunt bij de meeste retailers verschillende opties kiezen als het gaat om achteraf betalen:

 • AfterPay
 • Capayable
 • Creditcard
 • Klarna
 • Paypal

Daarbij heb je ook nog eens nieuwe betaalmogelijkheden zoals In3 en PayIn3 en de oude vertrouwde acceptgiro. 

Welk alternatief is er voor achteraf betalen?

Ben je op zoek naar een betaalmogelijkheid maar niet in de vorm van achteraf betalen? Wellicht is de minilening een uitkomst, daarbij kun je met deze leenvorm geld lenen zonder BKR toetsing.