...

Fiets kopen op afbetaling zonder BKR toetsing, wat zijn je mogelijkheden?

door | dec 1, 2019 | Geld lenen zonder BKR, Leningen

Fiets kopen op afbetaling zonder BKR toetsing? Het wordt steeds populairder. De prijzen van fietsen worden steeds duurder en zijn te vergelijken met de aanschafwaarde van scooters. Een fiets kopen op afbetaling zonder BKR is voornamelijk interessant voor de mensen met een negatieve codering. Natuurlijk ook gewoon voor de mensen die niet in één keer het hele bedrag willen betalen.
Lenen zonder papierwerk
 • Zonder BKR check
 • Geen papierwerk
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Mini-leningen tot €1.500,-
 • Geen loonstrook benodigd

★★★★: 8,7/10

Krediet groep nederland
Lenen zonder papierwerk
 • Zonder BKR check
 • Geen papierwerk
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Mini-leningen tot €1.500,-
 • Geen loonstrook benodigd

★★★★: 8,7/10

fiets kopen op afbetaling zonder bkr toetsing

Er zijn ook nog tal van andere financieringsvormen zoals een fiets leasen zonder BKR, daarnaast kun je ook je familie of vrienden raadplegen. Wil je je fiets echter zo snel mogelijk in huis hebben dan is een fiets kopen op afbetaling zonder BKR toetsing zeker een goede optie. Lees je snel in en kom achter alle voor- en nadelen.

Hoe werkt een fiets kopen op afbetaling zonder BKR?

Een fiets kopen op afbetaling zonder BKR toetsing doe je natuurlijk niet zomaar 1, 2, 3. Logischerwijs zitten er dan ook wat voor- en nadelen verbonden aan deze manier van financieren. Een fiets op afbetaling is namelijk niet goedkoper dan dat je het bedrag in één keer zou betalen.

Daarnaast blijft de kredietwaardigheidstest van het BKR altijd op stand-by en kunnen we niet zomaar stellen dat er nergens een dergelijke check wordt uitgevoerd. We spreken bij een afbetaling ook over één lening waar rente over betaald moet worden. Indien je een negatieve codering hebt kan het moeilijkheden opleveren.

Laten we snel verder gaan op hoe een fiets leasen zonder BKR toetsing precies in zijn werking gaat. Er zijn namelijk een aantal factoren waar je wel degelijk rekening mee moet houden.

Waar kan ik een fiets in termijnen betalen zonder BKR?

Je nieuwe fiets in termijnen betalen zonder BKR check is voortaan niet meer het nieuwste van het nieuwste. Het bestaat al een aantal jaren en is door een flink aantal fiets aanbieders geïntroduceerd. Wel is het goed om te weten dat de voorwaarden bij iedere aanbieder kunnen verschillen.

Aanbieder A kan er bijvoorbeeld voor kiezen om wanneer je in 3 termijnen betaalt geen rente in rekening te brengen. Aanbieder B kan er voor gekozen hebben om geen BKR check uit te voeren.

Weet in ieder geval dat de kans bestaat dat iedere lening met een waarde van boven de € 500,- wordt aangemeld in het register. Een fiets op afbetaling zonder BKR is vaker niet dan wel mogelijk. En daarnaast wil je natuurlijk ook goedkoop geld lenen.

Fiets kopen op afbetaling zonder BKR toetsing en de rente

Het besluit gemaakt om een fiets kopen op afbetaling zonder BKR toetsing? De kans bestaat dat je over de zelf gekozen looptijd een rentepercentage krijgt aangeboden. Houd hierbij rekening met percentages die kunnen variëren van minimaal 5% tot 25% over het maandelijkse openstaande bedrag. In sommige gevallen wordt er bij de keuze voor een zeer kort termijn geen rente in rekening gebracht.

Zo heb je een steeds populairder wordende aanbieders welke een fiets op afbetaling zonder BKR check aanbieden. De aanschafwaarde betaal je hierbij af in 3 maanden tegen 0%. De looptijd is enorm belangrijk in combinatie met de rente. Je leest er binnen enkele seconden meer over

Fiets kopen op afbetaling zonder BKR toetsing en de looptijd

De looptijd is minstens zo belangrijk als de rente wanneer je de keuze maakt voor een fiets kopen op afbetaling zonder BKR. De gekozen looptijd zal voor een groot deel de rentekosten bepalen.

In de algemene regel is het dan ook zo, hoe langer de looptijd, hoe hoger de rentekosten. Wij raden je aan om voor een zo kort mogelijke looptijd te kiezen. De maandkosten worden in dit geval hoger maar je lost velen malen sneller af om de rentekosten nihil te houden.

Laat je dan ook niet te snel verleiden voor een langere looptijd met lage maandkosten. Op de lange termijn zul je een flink bedrag aan rente hebben betaald. Desalniettemin brengt snel geld lenen zonder BKR voordelen met zich mee. Zorg dan wel dat je aan de betalingsverplichting kunt voldoen.

Voor- en nadelen van fiets in termijnen betalen zonder BKR

Een fiets in termijnen betalen zonder BKR is logischerwijs verbonden met een aantal grote voordelen maar helaas ook nadelen.

Zoals we je bijvoorbeeld al hadden verteld ben je met een afbetaling altijd duurder uit dan dat je de aanschafwaarde in één keer betaald. We zullen ze even met je doornemen.

Voordelen

 • Stippel direct een leuke fietstocht uit, je kunt namelijk direct gebruik maken van je nieuwe fiets
 • Ook de duurdere modellen kun je door middel van deze financieringsvorm aanschaffen
 • Hoge aanschafwaarde hoeft niet in één keer betaald te worden

Nadelen

 • Je betaalt rente over het openstaande bedrag
 • Wanneer je je betalingsverplichting niet nakomt krijg je snel te maken met incasso
 • Betaalverplichting welke je gedurende de looptijd moet kunnen ophoesten
 • Betaal je gespreid over een lange periode kun je te maken krijgen met een kapotte fiets waarvoor je dan wel betaalt

Fiets leasen zonder BKR

Naast een fiets kopen op afbetaling zonder BKR toetsing kun je ook kiezen voor fiets leasen zonder BKR. Deze manier van financieren begint de bovenhand te krijgen over de afbetaling. Dit heeft met name te maken met het feit dat lease diensten niet worden geregistreerd bij het BKR. We spreken namelijk over een maandelijks dienstenpakket dat je afneemt.

Je ziet dit bijvoorbeeld terug in de onderhoud service die vaak standaard is inbegrepen. Bij bijvoorbeeld schade aan de accu of spaken kun je terecht bij een reparateur.

Er zal niks voor je in rekening gebracht worden, deze kosten zitten namelijk verwerkt in de maandelijkse betaling. Daarnaast heb je mogelijk om uit de meest exclusieve modellen te kiezen.

Een fiets leasen zonder BKR toetsing is dan ook zeker mogelijk en ideaal voor de mensen welke helaas beschikken over een negatieve codering. Eventueel kun je er ook nog altijd voor kiezen om je BKR codering te verwijderen. Er zijn een aantal gespecialiseerde bedrijven die dit tegen betaling voor je regelen.

Wat moet je weten over een fiets leasen zonder BKR toetsing?

Fiets leasen zonder BKR kent natuurlijk zo zijn voor- en nadelen, daarnaast zijn er een aantal zaken waar je zeker van op de hoogte moet zijn. Een van de belangrijkste is dat jij zelf geen eigenaar bent van de fiets. Je betaalt als het ware een maandelijks bedrag om gebruik te mogen maken van de betreffende fiets.

Kies je voor fiets leasen zonder BKR toetsing dan zal er een leasebedrag worden vastgesteld. Deze is afhankelijk van een aantal punten:

 • De leaseduur
 • Het aantal kilometers per jaar
 • Het type fiets

Ook goed om te weten is dat de meeste fiets lease aanbieders je ook verzekeren. Samen met het onderhoud kun je onbezorgd van A naar B op een heerlijke fiets. Kies je voor een afbetaling dan ligt het economisch risico, verzekeren en onderhouden voor u.

Een ander groot voordeel is dat je altijd zeker bent van een goed werkende fiets. Gaat je fiets namelijk kapot terwijl je aan het afbetalen bent? Je zult alsnog moeten doorbetalen. Het is dan ook niet gek dat een fiets leasen zonder BKR steeds populairder wordt.

Wellicht ook interessant:

Rebecca Nunez

Auteur

Mijn naam is Rebecca Nunez, ik schrijf dagelijks over producten in de financiële sector. Tevens ben ik zelf actief in de aandelenmarkt. Naast de functie van auteur draag ik de verantwoordelijkheid van eindredacteur op deze website.

Laatst geüpdatet op: dec 1, 2019 @ 15:22

Geld lenen zonder BKR

“Saldodipje is de enige aanbieder van mini leningen in Nederland. Het bedrijf heeft al meer dan 2 miljoen klanten mogen voorzien van krediet.”

– Rebecca Nunez | Product expert

1

Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★

8,7 / 10

Max. bedrag

€100 tot €500

Looptijd & JKP %

30 dagen

Gem. 6,17%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

2
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

8,3 / 10

Max. bedrag

€500 tot €1.000

Looptijd & JKP %

45 dagen

Gem. 9,67%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

3
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

8 / 10

Max. bedrag

€1.100 tot €1.500

Looptijd & JKP %

62 dagen

Gem. 7,11%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

Wellicht vind je dit ook interessant

Handige en actuele informatie tijdens je zoektocht naar de best passende kredietverstrekker.

Alternatieve leenvormen

Bekijk alternatieve leenvormen of vergelijk op basis van rentes, kenmerken en beoordelingen.